上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.1k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 02:07 AM 發表 查看引用來源

你 自 己 講 架,你 1 個 有 我 2 個.......... :smile_19:
好驚咩,標晒汗
地盤佬係咁架啦

我 唔 怕 地 盤 佬....就 怕 地 盤 佬 有 禮 貌..........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 02:13 AM 發表 查看引用來源
我 唔 怕 地 盤 佬....就 怕 地 盤 佬 有 禮 貌..........
我閒事份人都好禮貌架:smile_14:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-29 02:14 AM 發表 查看引用來源
我閒事份人都好禮貌架:smile_14:
係 唔 係  啊 ???:smile_19: :smile_43:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 02:16 AM 發表 查看引用來源

係 唔 係  啊 ???:smile_19: :smile_43:
緊係,一句唔該可以洗死人:smile_34:

係 WOR......1/4 你 得 就 1 齊 去 "文 化 中 心 " 啦:smile_38: :smile_30:

唔 好 講 你 唔 得 啊.............:smile_43:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 02:19 AM 發表 查看引用來源
係 WOR......1/4 你 得 就 1 齊 去 "文 化 中 心 " 啦:smile_38: :smile_30:
你同我講?但係我唔係哥哥粉絲喎

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-29 02:09 AM 發表 查看引用來源
好驚咩,標晒汗
地盤佬係咁架啦
:smile_14: ....你竟然咁夜....:smile_40:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-29 02:17 AM 發表 查看引用來源
緊係,一句唔該可以洗死人:smile_34:
咁 好 用??  我 想 試 下........:smile_13: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆