上一頁下一頁
發新話題

迪迪徵朋友,男女都徵(18以上) 第8回

收藏  |  訂閱
737  4.2k

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-3-6 07:39 PM 發表 查看引用來源

喂喂~我想叫埋RIO去好唔好?:smile_41:
你咪叫囉~ 我無所謂   唔好話我地係 auntie 就得喇

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-3-6 07:43 PM 發表 查看引用來源

毛毛!!多謝你話我係好人黎 :smile_47:
但你好似未介意你自己喎..:smile_13:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-6 07:44 PM 發表 查看引用來源

你咪叫囉~ 我無所謂   唔好話我地係 auntie 就得喇
算啦...人老心不老咪得囉...使乜理d人點講喎...係咪...:smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-6 07:43 PM 發表 查看引用來源

咁咪食完咁咪好易飯氣攻心囉...:smile_14:
:smile_14:  咁夜晚點都要吃飯架啦

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-6 07:44 PM 發表 查看引用來源

算啦...人老心不老咪得囉...使乜理d人點講喎...係咪...:smile_30:
陣間悶親 d 小朋友嘛 :smile_30:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-3-6 07:43 PM 發表 查看引用來源

毛毛!!多謝你話我係好人黎 :smile_47:
唔好叫我毛毛啊係e度:smile_22: 作死:smile_30:
叫我肚臍or迪迪咪算囉
日行一善丫嘛
小意思啦:smile_30:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-6 07:45 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:  咁夜晚點都要吃飯架啦
我知...不過可能係我慣左好夜先食飯...:smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-6 07:46 PM 發表 查看引用來源

我知...不過可能係我慣左好夜先食飯...:smile_13:
我都係吃左半盒飯0者   唔係好多

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-6 07:45 PM 發表 查看引用來源

陣間悶親 d 小朋友嘛 :smile_30:
就算悶親d小朋友我地呢d再悶d都唔怕啦...:smile_30:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-6 07:46 PM 發表 查看引用來源

我都係吃左半盒飯0者   唔係好多
係咪因為無胃口先唔想食咁多呀...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆