上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part442)

收藏  |  訂閱
737  5.0k

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-23 10:30 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯~
你今個星期仲會唔會返丫?
佢地番左黎, 我梗係會番去多 d

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-23 10:28 AM 發表 查看引用來源

哥仔, 你今日咁得閒, 你不如post 你gf d 野出黎la :smile_46:
我去邊度搵個gf????:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-23 10:31 AM 發表 查看引用來源

有機會先啦 :smile_30:
快 d 過黎central :smile_46:

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-23 10:30 AM 發表 查看引用來源

佢今日唔知做乜心情唔好~ 面黑黑~ :smile_22:
應該晏啲會冇野架喇~ :smile_45:
:smile_39: 唔係今日...係日日,緊係 la,而家d人有d唔happy發爛呀 :smile_39: 我諗佢諗通冇野架喇 :smile_13:

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-23 10:32 AM 發表 查看引用來源

我去邊度搵個gf????:smile_41::smile_41:
我典知你wor :smile_19:  你 d ex 掛 :smile_19:

你自己星期 6晚講的

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-23 10:32 AM 發表 查看引用來源

佢地番左黎, 我梗係會番去多 d
嗯嗯~~~ 咁你番過黎又想見下狗狗就打俾我啦~ :smile_13:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-23 10:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 係呀...Sunday 要開開心心 ma :smile_40::smile_40:
我開心wor

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-23 10:34 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯~~~ 咁你番過黎又想見下狗狗就打俾我啦~ :smile_13:
好似係你話吾得閒之bor :smile_19:

大家好 :smile_46:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-23 10:33 AM 發表 查看引用來源

:smile_39: 唔係今日...係日日,緊係 la,而家d人有d唔happy發爛呀 :smile_39: 我諗佢諗通冇野架喇 :smile_13:
噢~~~~~~ 所以都係等佢自己冷靜下啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆