上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【185】

收藏  |  訂閱
736  4.9k

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-20 06:18 PM 發表 查看引用來源

嗯...冷血嘅人:smile_22:
狗狗甘可愛都落到手:smile_24:
係呀...d人以為狗狗好蝦咁,但狗狗好乖呀 :') 冇人性

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-20 06:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 咁唔好睇 lor,虐咩動物都係心酸 la,人一樣乍 :smile_39:
以前我有係狗場做義工...不過....D狗狗真係好慘:')
唔想自己情緒影响到其他義工....所以....我冇做喇:')

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-20 06:21 PM 發表 查看引用來源

係呀...d人以為狗狗好蝦咁,但狗狗好乖呀 :') 冇人性
其實...遺棄...對狗狗都係虐待:smile_24:
試想...一隻原本有家嘅狗狗突然被主人遺棄.....你可以想像到狗狗有幾彷徨無助:smile_24:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-20 06:18 PM 發表 查看引用來源

嗯...冷血嘅人:smile_22:
狗狗甘可愛都落到手:smile_24:
咪就係 果D賤人不配做人呀

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-20 06:23 PM 發表 查看引用來源

以前我有係狗場做義工...不過....D狗狗真係好慘:')
唔想自己情緒影响到其他義工....所以....我冇做喇:')
:') 係呀...咁而家睇到都仲未平復呀 :') 咁真係好愛錫狗狗 ar :smile_24: 我有養魚都好愛錫 ar

tommy哥哥:smile_40:
愛愛:smile_40:
我:smile_43: 喇~byebye:smile_40:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-20 06:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 要擇個好日先...但過咗情人節 bor 咁要等幾時
中秋節囉

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-20 06:27 PM 發表 查看引用來源

其實...遺棄...對狗狗都係虐待:smile_24:
試想...一隻原本有家嘅狗狗突然被主人遺棄.....你可以想像到狗狗有幾彷徨無助:smile_24:
:smile_39: 隻狗狗都知呀...好可憐呀同又唔知點幫狗狗 :smile_39: 但有無諗過d主人一可以唔鐘意狗狗,就唔好養 la,何必呢 :smile_39: 要三思呀 :smile_39:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-20 06:29 PM 發表 查看引用來源
tommy哥哥:smile_40:
愛愛:smile_40:
我:smile_43: 喇~byebye:smile_40:
:smile_40: byebye ar...晴妹妹 :smile_40: 我都:smile_43: 喇

引用:
原帖由 偏愛28 於 2009-2-20 06:30 PM 發表 查看引用來源

中秋節囉
有圓圓月光睇好呀 但要 88 ar

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆