上一頁下一頁
發新話題

0214 溫馨光豬情人節有錢佬K團(完滿結束,有相report今晚出)

收藏  |  訂閱
657  8.5k

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-13 01:19 PM 發表 查看引用來源

咁真係要試下啦! 
要試下....又唔遠....係紅C坐車過去都唔使5分鐘.....

引用:
原帖由 H53 於 2009-2-13 01:28 PM 發表 查看引用來源

1. 4個人賣單RMB1500但可用HKD, 變相9折. 叫左兩打半 (買一送一, 另經理送一打)共6打. 又叫左4-5碟炒粉面飯.....
2. 脫衣舞的女仔唔使加錢, 都係兩舊
3. 6點半開始, 唔係7點喎.
下次4個人Join團毎人250、低玩 

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-13 01:35 PM 發表

我都同老總講左啦,manxxx d女 趕客咩...果咋女做dj都唔得啦,佢話無咩女肯影相,肯影既就係呢d,我話甘樣直頭唔出囡囡相啦.攪到好似動物園甘,自己本身d囡唔差既,都比人覺得你差呀...
岩。。。。唔影好過。。。。。

等D客有D幻想同期望。

引用:
原帖由 H53 於 2009-2-13 01:36 PM 發表 查看引用來源

要試下....又唔遠....係紅C坐車過去都唔使5分鐘.....
好!一定試 

引用:
原帖由 H53 於 2009-2-13 01:29 PM 發表 查看引用來源

唔好玩喇, 師兄. 我意思連續3個星期五都係呢度玩....
係我誤解左:smile_13:   

引用:
原帖由 H53 於 2009-2-13 01:31 PM 發表 查看引用來源

無呀, 我比較懶...哈哈....我下星期五又會去, 到時或者寫下包膠.....
咁等師兄報告 

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-13 01:40 PM 發表 查看引用來源

係我誤解左:smile_13:   

哈哈...講下笑......

引用:
原帖由 H53 於 2009-2-13 13:31 發表 查看引用來源

無呀, 我比較懶...哈哈....我下星期五又會去, 到時或者寫下包膠.....
咁咪可以 join 埋 type-r 兄玩囉...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-13 01:35 PM 發表 查看引用來源

我都同老總講左啦,manxxx d女 趕客咩...果咋女做dj都唔得啦,佢話無咩女肯影相,肯影既就係呢d,我話甘樣直頭唔出囡囡相啦.攪到好似動物園甘,自己本身d囡唔差既,都比人覺得你差呀...
有錢佬搵數件頂斑馬影相,在場內真有其人,真是其門如市

引用:
原帖由 eric415 於 2009-2-13 13:58 發表 查看引用來源
有錢佬搵數件頂斑馬影相,在場內真有其人,真是其門如市
頂班馬肯影相先得架....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆