上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡誠徵可以保護我錫我疼我的男仕7♡♥♡

收藏  |  訂閱
738  7.0k

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2009-2-4 11:28 PM 發表 查看引用來源
肥嘟嘟夠擋 唔駛人保護 :smile_34:
關你咩事,今日心情唔好,俾部電腦玩死:smile_22:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-2-4 11:03 PM 發表 查看引用來源

睇完電視返尼就走喇:smile_13:
我睇海洋個網頁,有隻特價日間門票171:smile_38: 不過我電腦唔聽話,我入唔到去睇個有效期,同點樣有優惠:smile_27: :smile_27: 你問下你公司:smile_27:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-2-4 11:12 PM 發表 查看引用來源

可能你開機個陣已經勁多野, 有D係自動LOAD, 有時自己都唔知
我上次有SD左個網址俾你SCAN毒, 有冇scan?
不過尋日有人俾左個防毒我,scan左又無毒,唔知咩事:smile_42:

引用:
原帖由 taiyu2004 於 2009-2-4 10:56 PM 發表 查看引用來源

Good Night la...乖乖女...:smile_15: :smile_15:
食飯記得叫我:smile_13: :smile_44:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-4 11:32 PM 發表 查看引用來源

關你咩事,今日心情唔好,俾部電腦玩死:smile_22:
唔好咁燥喇:smile_40:

訓啦各位

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-4 11:35 PM 發表 查看引用來源

我睇海洋個網頁,有隻特價日間門票171:smile_38: 不過我電腦唔聽話,我入唔到去睇個有效期,同點樣有優惠:smile_27: :smile_27: 你問下你公司:smile_27:
睇pm,有D野唔方便係度講:smile_44:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-4 11:41 PM 發表 查看引用來源
訓啦各位
good night

歡樂時光過得特別快,又係時候講BYE BYE:smile_15: :smile_43:

清純早晨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆