上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,89

收藏  |  訂閱
740  7.1k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-1 01:02 PM 發表 查看引用來源

午安.我要澄清一點是我們是tsuen wan4女俠.絕無吃東西唔比飲錢呀.重好有義氣.大家一起抄人功課呀:smile_30: :smile_30:
唔使澄清,妳的回帖已露了端倪,妳吃東西只比飲品錢,唔比食物錢~:smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-1 01:06 PM 發表 查看引用來源

唔可以再說一遍了 .你用放大鏡呀.我借比你呀

怕人說我唔知醜呀:smile_30: :smile_30:
有放大鏡都無用,無字天書,看那裡~ :smile_42:

到現時為止,有沒有人說妳唔知醜~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-1 01:09 PM 發表 查看引用來源

有什麼勁呀.都是so common的蓉兒
意思係形容蓉兒乖呀~ :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-1 01:12 PM 發表 查看引用來源

因為是平呀,煮衰了不用肉痛呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
明了,煮飽魚可看烹飪書亦可上網搵資料,亦可在這論壇的飲食版交流~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 10:12 PM 發表 查看引用來源

明了,煮飽魚可看烹飪書亦可上網搵資料,亦可在這論壇的飲食版交流~
回來又see一see,大家又見一見:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 08:50 PM 發表 查看引用來源

最威妳,妳是第一個令我在論壇製作教材~ :smile_40:
咁我是好財料呀.益你呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 08:55 PM 發表 查看引用來源

看見紅字就知蓉兒追求甚麼~
我是追求平靜的人.大風大浪的日子/今年受夠了:smile_42:

今年有人說我運程麻麻~ :smile_42:
不會的.你有個幸運兒做朋友.包你ok:smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 08:58 PM 發表 查看引用來源

乜o黎架??個名咁悽愴~ :smile_14:
http://www.ts60.com/
快d下戴呀:smile_38:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 09:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 唔記得,pm 說給我知,睇下可唔可以喚起我的記憶~
我記得你話我的影好漂亮呀

蓉蓉:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆