上一頁下一頁
發新話題

思思小茶座(徵女孩)

收藏  |  訂閱
748  5.5k

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-9 04:54 發表 查看引用來源

咁經過之前的教訓,哩次再拍拖的話好好多了,如果大家都有心的話會長久的了.
唔得啦...真係要訓啦...周公急call了...搵日出黎食下飯研究下馬仔
NICE DREAM FOR YOU

ANYTIME WAITING FOR U:smile_40:

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-9 04:52 AM 發表 查看引用來源

那一直都不上床,就可以長食長有:smile_30:
長食長有係齊呀

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-9 04:57 發表 查看引用來源
我覺得同你都可以做朋友0既.如你係搵食就唔會同我吹咁耐水啦..傾一陣就問去唔去爆房啦:smile_30: :smile_30:
千萬不要因為單憑這點而去相信網上的人,有很多專業搵食都係放長線,釣大魚

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-9 04:59 發表 查看引用來源

長食長有係齊呀
唔食肉,我會無力KA:smile_42:

妳快D去訓LA,我唔想又要同妳講幾次GOOD NIGHT:smile_30:

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-9 05:00 AM 發表 查看引用來源

千萬不要因為單憑這點而去相信網上的人,有很多專業搵食都係放長線,釣大魚
收到..真係要訓啦...聽晚再傾:smile_15::smile_15:

郭思琳係你女神牙?:smile_34:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-9 05:02 發表 查看引用來源

收到..真係要訓啦...聽晚再傾:smile_15::smile_15:
GOOD NGIHT

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-9 05:05 發表 查看引用來源
郭思琳係你女神牙?:smile_34:
乜水黎KA:smile_30:

聽都未聽過:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-9 05:06 AM 發表 查看引用來源

乜水黎KA:smile_30:

聽都唔聽過:smile_30: :smile_30:
咁你又叫思琳既:smile_41:
佢係model黎:smile_44:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-9 05:07 發表 查看引用來源

咁你又叫思琳既:smile_41:
佢係model黎:smile_44:
呢個名係我7年前自己因某件事而起出黎:smile_30:

佢係咪好索KA:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆