上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
762  9.5k

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 05:51 PM 發表

打..電話...叫...樓...下...士...多...送...啦....:smile_03:
黑..定..白..定..紅..........牙

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009/1/10 17:53 發表 查看引用來源
黑..定..白..定..紅..........牙
紅兩板...黑一打...要凍嘅..

仲有...吸管用晒...攞包上來呀...

俾雪過架....咪話冬天就凍知無....

仲有....一..包..ABC添...:smile_04:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 06:05 PM 發表

你第三句至岩听 d卵样真系甘讲架:smile_27: ABC賣哂..棉花糖得ma靚仔:smile_30:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-1-10 06:10 PM 發表
你第三句至岩听 d卵样真系甘讲架:smile_27: ABC賣哂..棉花糖得ma靚仔:smile_30:
乜野ABC呀!!

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009/1/10 18:10 發表 查看引用來源
咪當我無上去住先得架...

棉花糖 惹蟻喎...老細 又老點...

引用:
原帖由 wataru 於 2009/1/10 18:28 發表 查看引用來源

乜野ABC呀!!
大師兄打個電話去士多/便利店嗌包上來look look 啦....

有分天光同天黑用架:smile_27:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 06:32 PM 發表

大師兄打個電話去士多/便利店嗌包上來look look 啦....

有分天光同天黑用架:smile_27:
你笑X死我la...无命牙:smile_30: 買送see you guys later:smile_15:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009/1/10 18:35 發表 查看引用來源
你笑X死我la...无命牙:smile_30: 買送see you guys later:smile_15:
天黑先來買送...

樓下無 ABC 出去順便買埋返來啦...

阿嫂我係咪好乖呢

晚上好 :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 06:05 PM 發表 查看引用來源

ABC你都記得買,真細心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆