上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 6]

收藏  |  訂閱
736  19.8k

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-4 12:48 AM 發表 查看引用來源
小天使............大黑熊返來啦 !!:smile_46:
大黑熊今晚是否已住在新居了啊~

1:00am 啦~:smile_35:  小天使要乖乖上床教豬啦~
祝大家好夢啊~:smile_15: 明天再見大家啦~ see you later~:smile_40:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-3 01:49 AM 發表 查看引用來源

與其怕時間走得太快~:smile_35: 咁何不珍惜光陰~ 好好的把握當下~ 做個開心快活人啊~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我都係咁話呀:smile_47:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-4 01:02 AM 發表 查看引用來源
1:00am 啦~:smile_35:  小天使要乖乖上床教豬啦~
祝大家好夢啊~:smile_15: 明天再見大家啦~ see you later~:smile_40:
咁早訓

小天使早晨,滿懷歡樂的心,等待聖誕...................還有20天

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-3 07:14 PM 發表 查看引用來源

講完就即上床啦~:smile_35:
咁心急, 培養下感情先好嘛..:smile_13:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-29 01:38 PM 發表 查看引用來源
Hello~:smile_15:
小天使多謝大家的支持t啦~
由於較早之前成日唔記得個password~
所以要重新開過3次用戶名啦~:smile_35:
相繼有:devil_angel~ :smile_40: devil_girl~
今日有緣再同大家傾下計~:love ...
hihi~

天使..妳開左咁多post.....會不會人少左入嚟...有點心灰呢:smile_13: 或覺得悶呢??交流多左有冇約他們去街呢??月影八卦....想知道徵友結果:smile_13: :smile_13: ..............

hi................月影, 小天使, KK 猪........你好

樓主你好~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆