上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)7

收藏  |  訂閱
749  19.6k

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-12-1 08:57 PM 發表 查看引用來源
阿4+阿4咪等於八,,,,,,咯!夠哂煞食!:smile_30: :smile_30:
講 到 8 WOR.......我 1 個 夠 晒...........:smile_45:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-1 08:41 AM 發表 查看引用來源
Good morning to all 66 how are you?
仲 係 咁 生 猛........

引用:
原帖由 lesliecyw 於 2008-11-30 10:48 PM 發表 查看引用來源

好似我...一樣咁純....冇脾氣

邊種衝動先:smile_40:
各 單 位 注 意: 此 乃 虛 假 廣 告.......:smile_38:   :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-1 08:37 PM 發表 查看引用來源

星期6 咪見得到嘍.......:smile_04:
我都好想知CHeRRY 係邊個~
會唔會係我o係呢度識o個個? 上次都係一齊出去踩單車~見過一次咁大把~

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-30 10:41 PM 發表 查看引用來源
神鵰俠侶,双双敗陣,齊齊得亞!:smile_42: :smile_42:
唔 識.......

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-1 09:08 PM 發表 查看引用來源

我都好想知CHeRRY 係邊個~
會唔會係我o係呢度識o個個? 上次都係一齊出去踩單車~見過一次咁大把~
你 地 個 個 都 玩 神 秘.......我 咪 好 粗 俗???    :smile_47:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-1 09:15 PM 發表 查看引用來源

你 地 個 個 都 玩 神 秘.......我 咪 好 粗 俗???    :smile_47:
會唔會你就係cherry? :smile_27:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-1 09:16 PM 發表 查看引用來源

會唔會你就係cherry? :smile_27:
我 都 想 啊......

無意中見到.......

港夫婦月僅做愛3.9次
01/12/2008

【 本 報 訊 】 港 人 的 性 生 活 頻 密 程 度 向 來 被 指 在 世 界 屬 包 尾 之 列 , 香 港 家 庭 計 劃 指 導 會 最 近 的 一 項 調 查 亦 顯 示 , 受 訪 的 夫 婦 一 個 月 內 平 均 做 愛 僅 三 點 九 次 , 近 四 分 一 受 訪 者 卅 日 內 完 全 沒 有 做 愛 , 職 業 壓 力 、 與 孩 子 同 住 一 室 , 均 是 性 生 活 受 影 響 的 主 因 。

香 港 家 庭 計 劃 指 導 會 去 年 底 至 今 年 四 月 , 訪 問 一 千 五 百 多 名 女 性 , 其 中 七 百 多 人 的 配 偶 亦 受 訪 , 發 現 兩 成 三 的 受 訪 者 在 一 個 月 內 未 有 行 房 , 一 成 九 做 愛 只 有 一 至 兩 次 , 而 受 訪 者 平 均 做 愛 次 數 為 三 點 九 次 , 較 五 年 前 同 類 調 查 下 跌 零 點 三 次 。 但 有 逾 七 成 男 性 及 逾 六 成 五 女 性 對 目 前 性 生 活 感 滿 意 。

調 查 又 發 現 , 年 紀 愈 大 做 愛 愈 少 , 廿 九 歲 或 以 下 的 女 性 平 均 一 個 月 內 做 愛 六 點 二 次 , 但 四 十 至 四 十 九 歲 的 女 性 只 有 三 點 六 次 。 至 於 影 響 性 生 活 的 因 素 , 主 要 是 職 業 壓 力 , 其 次 受 訪 女 性 稱 是 與 孩 子 同 住 一 室 及 與 配 偶 工 作 時 間 不 協 調 , 男 性 則 稱 是 健 康 問 題 及 與 孩 子 同 住 一 室 。

犧 牲 性 生 活 寧 打 波 唱 K
家 計 會 執 行 總 監 范 瑩 孫 醫 生 表 示 , 無 行 房 夫 婦 的 比 例 較 預 期 高 , 估 計 是 因 為 伴 侶 公 幹 不 在 身 邊 所 致 , 又 指 港 人 工 作 忙 、 壓 力 重 , 回 家 已 無 精 力 和 時 間 做 愛 , 才 令 次 數 減 少 , 建 議 夫 婦 婚 後 多 抽 時 間 與 配 偶 相 聚 , 繼 續 拍 拖 維 繫 感 情 。

香 港 性  育 會 副 會 長 吳 敏 倫 指 , 每 月 平 均 做 愛 三 點 九 次 「 少 得 滯 」 , 港 人 寧 犧 牲 性 生 活 也 不 放 棄 「 打 波 、 唱 K 」 , 把 次 序 「 搞 錯 晒 」 。

唔 准 走 啊.........唔 准 匿 埋.......哈哈 ....:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆