上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART4]

收藏  |  訂閱
751  18.6k

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-11-24 09:49 AM 發表
琴日講,今早先覆,重話無心   
女人真系唔得罪得:smile_39: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-24 09:48 AM 發表 查看引用來源

唔豬會落到幾時先會停﹐家下個市咁差:smile_27:
唔怕,我過幾日會有工開架啦,到時你可以玩哂佢呀

各位訪客~:smile_15: 唔好意思~
小天使失陪一陣~ 電話 中...

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-17 11:58 PM 發表 查看引用來源
真係唔明白點解[part 3]會被版主回收帖子0既........:smile_13:
唯有跳級開[part4]啦.......:smile_44: 希望版主唔會又被被主回收啦..........:smile_24:
有無人入黎打救下小天使呀~:smile_38: 大家快0的入黎支持 ...
support ~

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-11-24 09:52 AM 發表
唔怕,我過幾日會有工開架啦,到時你可以玩哂佢呀   
恭喜你呀﹐我都想有﹐不過真系好差矛人請:smile_27: 連份part time到矛:smile_13:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-24 09:50 AM 發表 查看引用來源

女人真系唔得罪得:smile_39: :smile_42: :smile_42:
女人,真係女人,啊...女人唔可怕,累人最可怕

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-24 09:55 AM 發表 查看引用來源

恭喜你呀﹐我都想有﹐不過真系好差矛人請:smile_27: 連份part time到矛:smile_13:
你有咩技能呀,唔講衰嘢,正經

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-11-24 09:55 AM 發表
女人,真係女人,啊...女人唔可怕,累人最可怕   
由其系飲醉左個隻:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-11-24 09:57 AM 發表
你有咩技能呀,唔講衰嘢,正經   
我唔系HK家:smile_13:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-24 09:52 AM 發表 查看引用來源
各位訪客~:smile_15: 唔好意思~
小天使失陪一陣~ 電話 中...
板主,妳幾時變天使架,邊個衰人害死妳呀,唔怕同我講喎,等亞叔幫妳報仇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆