上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【43】

收藏  |  訂閱
737  3.7k

引用:
原帖由 驀然回首 於 24/9/2008 03:30 PM 發表 查看引用來源
你唔係度身高吓
我幾高你知GA 你唔記得左喇:smile_19:

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-24 03:32 PM 發表 查看引用來源

我邊度靚啊:smile_19: 你依家肯O黎應徵, 我唔單止唔收你手續費, 重即刻俾你成功應徵得到, 點睇:smile_47:
你做銀行架................保證貸款批核

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-24 03:32 PM 發表 查看引用來源

我幾高你知GA 你唔記得左喇:smile_19:
你講到58吋...............4.10啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 03:25 PM 發表 查看引用來源
個post裏便鬧喧喧話花姐搵左新男朋友喎................仲要賀你咁講..................唔.............唔去啦.................我會呷醋架................一陣喊起上來唔好睇
無你咁好氣:smile_45:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 03:31 PM 發表 查看引用來源
真可惜..................我極少pm人地...........唔信打聽下 我連花花係男係女都得個傳聞
我尋日先 delete 既 d pm............. 109 個呀:smile_42:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-24 03:34 PM 發表 查看引用來源

無你咁好氣:smile_45:
下個禮拜二你就好氣啦 雞啄唔斷

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-24 03:35 PM 發表 查看引用來源

我尋日先 delete 既 d pm............. 109 個呀:smile_42:
我有十幾個就刪

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 03:23 PM 發表 查看引用來源
我有著數左 ..............你有咩蝕底左
我蝕底左我d時間 :smile_35:

引用:
原帖由 ah~ling 於 2008-9-24 03:41 PM 發表 查看引用來源

我蝕底左我d時間 :smile_35:
番你啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 24/9/2008 03:33 PM 發表 查看引用來源
你做銀行架................保證貸款批核
差唔多LA, 做A/C都O係咁上下 咁你點睇O丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆