上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.5k

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-10 04:44 PM 發表 查看引用來源

我覺得都係你著d衫俾人認到
可能係d衫引起懷疑再驅使freeman深入調查 haaaha

引用:
原帖由 MLKVM 於 2008-9-10 04:50 PM 發表 查看引用來源

可能係d衫引起懷疑再驅使freeman深入調查 haaaha
甘唔單上FREEMAN想既..大把人都想"深入調查 "呀FION嫁喇

引用:
原帖由 不動明皇 於 2008-9-10 04:55 PM 發表 查看引用來源

甘唔單上FREEMAN想既..大把人都想"深入調查 "呀FION嫁喇
唔係,我係話點解 freeman 會target 到邊個係 fion ,我話可能認得佢既衫,因為如果 fion 咁高,應該會收窄左好多個調查範圍

我估咁嘅高度加身材, 一早已經係公司嘅風頭躉, 加上Freeman又係同一間公司, 再加埋d蛛絲馬跡, 例如.....打聽下係咪真係有同事果個week去咗船p, 如果識得人多真係唔難打聽到.....

引用:
原帖由 cy1112 於 2008-9-10 05:03 PM 發表 查看引用來源
我估咁嘅高度加身材, 一早已經係公司嘅風頭躉, 加上Freeman又係同一間公司, 再加埋d蛛絲馬跡, 例如.....打聽下係咪真係有同事果個week去咗船p, 如果識得人多真係唔難打聽到.....
都好有可能...由此可見...FION 句句都係真....哈.....
虛疑世界都有真故事.真係會有心人.好有心甘去分享自己的故事呀....好感動呀:') :')

引用:
原帖由 不動明皇 於 2008-9-10 17:08 發表 查看引用來源

都好有可能...由此可見...FION 句句都係真....哈.....
虛疑世界都有真故事.真係會有心人.好有心甘去分享自己的故事呀....好感動呀:') :')
只要大家都唔存在惡意就夠了

睇到呢度開始有d金田一feel 添...

究竟freeman係點發現fion嘅真正身份?

fion係咪freeman所講嘅5"8, 34D呢?

究竟freeman會唔會就咁同fion開始?

一切一切........ 都係等下回分解吧 :smile_34:

fion~~~~好多謝你呀~~~~~~
生活因你精彩.生命因你動聽.
引版因你熱鬧.社會因你和諧

如果 Freeman 同 Fion 都係同一間公司,
就算唔同層, 都叫有緣份喇 :smile_38:
俾佢查到都正常既.
大家期待今晚 Freeman 出 post 喇 :smile_38:

回覆 526# 的帖子

yes...you must obtain your committment.........enjoy the dinner with freeman

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆