上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  13.0k

見你幫我整左個靚証, 我就唔舉你, 放過你啦!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-28 04:51 PM 發表

係呀, 佢真係做乜鬼都咁快出嘢架!!!!!!
你無能用張card:smile_30: :smile_30: :smile_30:

點解咁多隱形團友架。係咪以前做壞左規舉

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-8-28 04:59 PM 發表
係d團友要求姐!:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-28 04:52 PM 發表

你做咩又咁清楚左..你地兩個....
唔抵得我地冇預你呀, 我地中意呀, 吹咩!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-8-28 04:59 PM 發表
怕咩有我主場攝影師係到..仔同女都要影相..最好就渣住波波影...

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-28 05:01 PM 發表

唔抵得我地冇預你呀, 我地中意呀, 吹咩!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
你預我我都一腳伸開你...= =

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-28 04:58 PM 發表

你無能用張card:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
唔用住, 等copy正式授權我先!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-28 05:03 PM 發表

怕咩有我主場攝影師係到..仔同女都要影相..最好就渣住波波影...

係?幾時有指定攝影師架?:smile_13:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-28 05:01 PM 發表

去嗌波區先!:smile_45: :smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆