上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 07:31 PM 發表

我都係呀, 條囡話要比多50人仔比mami, 因為我地係經別人帶去佢地個倉到簡囡既, 所以總共要比150 mami費, 咁我都理解, 所以比了費事煩, 因為事實是真的, 因為有很多的士佬都係要收回佣的, 情況一樣, !!!!!!!!!!!! ...
我果個都係咁講:smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 10:22 PM 發表

我果個都係咁講:smile_42::smile_42::smile_42:
hi
巴斯
我昨晚只係唱左一首歌, 多謝你同我唱喎。

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 08:18 PM 發表
哈哈, 各位c兄歸位啦, 可以打場少林足球!!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
少林足球醒,少林足球勁:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-15 08:22 PM 發表
昨晚 big ball 盪, 今晚又開波:smile_03:
尋晚望到我眼都定埋

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 10:24 PM 發表

hi
巴斯
我昨晚只係唱左一首歌, 多謝你同我唱喎。
唔好咁講,我成日痴歌唱就真

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 10:22 PM 發表

所以我地下次唔駛經mami或的士帶入去, 其實只要去到個一區, d mami自然會出黎撩你, 只要我地有三四個c兄一起行, 就唔驚俾mami挾住唔俾走, 因為我試我好多次唔簡囡比mami 小, 但我啋佢都有味 , 咁我覺得條囡都有佢既理由, 所以都比多100佢, 冇計啦!!!!!!!!!!!! :smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 08:22 PM 發表

我就唔同你啦, 我主動比50, 佢同我講要比多50 mami費, 結果比多100!!!!!!!!:smile_39: :smile_39:
呢D我會屌佢,佢都痴線

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 10:28 PM 發表

少林足球醒,少林足球勁:smile_30::smile_30::smile_30:
copy都唔係度

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 10:31 PM 發表

copy都唔係度
copy係魔鬼教練, 帶領我地打好呢場波(仗)!!!!!!!!!!!!:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 10:35 PM 發表

copy係魔鬼教練, 帶領我地打好呢場波(仗)!!!!!!!!!!!!:smile_22: :smile_22: :smile_22:
哈哈。
咁d女唔通就係魔鬼隊?決賽果場。
果然個個都係魔鬼身材

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆