上一頁下一頁
發新話題

開團 [人見人怕靚m生日會] 7 jun 08 (updated at 5/6)

收藏  |  訂閱
751  4.1k

引用:
原帖由 肥_MinG 於 2008-6-6 11:06 AM 發表

咁又話我:smile_22:
我見人地話得貢過癮, 我話埋一份之麻:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-6-6 11:23 發表

為左妳…沒法子唔飲…分期付款……
咁分幾耐呀

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-6-6 11:12 AM 發表

陣間谷到回流…:smile_42:  
唔是越谷越大嫁咩:smile_38:

引用:
原帖由 738 於 2008-6-6 11:16 AM 發表

我面皮冇你咁厚:smile_44:
不相伯仲

引用:
原帖由 misellcc 於 2008-6-6 11:18 AM 發表

:smile_24: 你冇得食咪即係我都冇:')
點會呢:smile_24:  你次次都有野食, 不過自己收埋食, 聽日我唔準你咁做GA

引用:
原帖由 HARDY829 於 2008-6-6 11:28 AM 發表

我見人地話得貢過癮, 我話埋一份之麻:smile_38: :smile_38:
我都係其實我路過架咋…:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 non-no 於 2008-6-6 11:35 發表

點會呢:smile_24:  你次次都有野食, 不過自己收埋食, 聽日我唔準你咁做GA
:smile_24: 我次次都冇野食:') 你唔信我喇
如果有第一時間俾你食先

引用:
原帖由 misellcc 於 2008-6-6 11:29 AM 發表

咁分幾耐呀
分多幾日見多幾次….

我咁耐都未可以同你相認好唔開心…:smile_24:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-6-6 11:35 AM 發表

我都係…其實我路過架咋…:smile_38: :smile_38:  
好安塔..路過都幫我話佢幾句:smile_38:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-6-6 11:37 發表

分多幾日…見多幾次….

我咁耐都未可以同你相認…好唔開心…:smile_24:  
:smile_24: 聽日你又唔黎
:smile_19: 我怕嚇親你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆