上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-26 11:31 PM 發表

你果d...呵呵呵.........全部都係證據.....:smile_30: :smile_30: .

ps...果晚有冇下文呀?:smile_13:
無啊,唔系甘鐘意個條女,不過她朋友就幾好:smile_04:

報下道先..新人....:smile_30:

那天晚上多女!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_40: 。但不幸的是,藥力太強....我blackout!!:smile_42:

引用:
原帖由 太空人 於 2008-8-27 07:18 PM 發表
報下道先..新人....:smile_30:
嗨~:smile_15:

引用:
原帖由 Sclassmercedes 於 2008-8-28 12:15 AM 發表
那天晚上多女!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_40: 。但不幸的是,藥力太強....我blackout!!:smile_42:
no,,..是你太耐冇玩0者:smile_04:

引用:
原帖由 XONE:92 於 2008-8-27 07:09 PM 發表

無啊,唔系甘鐘意個條女,不過她朋友就幾好:smile_04:
依班女要keep住呀....又後生又玩得.......:smile_04:

回覆 576# 的帖子

halo ,,天哥:smile_38:

引用:
原帖由 yosogo 於 2008-8-28 01:08 AM 發表
halo ,,天哥:smile_38:
HI~~~~~:smile_34:

天哥早晨 :smile_38:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-28 11:17 AM 發表
天哥早晨 :smile_38:
龍哥~~~聽晚同你飲過.....:smile_40:

真係好撚期待...好好彩我星期6拿左假...果晚點醉都唔怕啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆