上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.1k

引用:
原帖由 live_alone 於 2021-11-5 15:55 發表 查看引用來源
快入正題講重點,入到房之後過程?師兄可唔可以形容下c9?身材啦?年紀?樣貌?對波有幾大?粒lin乜色?下面隻鮑係點?窄唔窄?多唔多毛?我知佢水就肯定多水😄 ...
屌之前系酒店樓下有冇掃安心出行同探熱洗唔洗寫埋出嚟呀🤣🤣🤣

回覆 547# 3P2Q 的帖子

求 day use 網址

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 16:34 發表 查看引用來源

真係多謝各界幫忙~
師兄可以去黃金啦,果度唔係傳統旺區,有沙灘行有buffet食,落地玻璃窗對住個海,堅OK架。

引用:
原帖由 cwong3689 於 2021-11-5 16:56 發表 查看引用來源
求 day use 網址
就咁搜尋...........https://www.dayuse.com.hk/

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-5 16:16 發表 查看引用來源

約左兩次者,又唔係搵親都為屌既,而架想約行山係真心想有個伴一齊既。
行山C9睬唔睬你呀
行平路冇咁辛苦,由深井行去黃金海岸,平路又有風景
重點係尾站,黃金有buffet有房有日落,hea玩一流

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-5 16:54 發表 查看引用來源

屌之前系酒店樓下有冇掃安心出行同探熱洗唔洗寫埋出嚟呀🤣🤣🤣
都唔駛掃....又唔駛探熱....

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-5 16:47 發表 查看引用來源
你呢?........我估如果你心儀對象你一定會主動
我係被動架喎....連啲快閃從來都無send 比佢睇~~

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 19:14 發表 查看引用來源
都唔駛掃....又唔駛探熱....
你點知?你系主角樓面獅狗🤣🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-5 19:15 發表 查看引用來源
我係被動架喎....連啲快閃從來都無send 比佢睇~~
佢....佢....佢....是誰呀🤔🤔

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-5 19:30 發表 查看引用來源

你點知?你系主角樓面獅狗🤣🤣
從來去酒店都無探過熱喎.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆