上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

引用:
原帖由 anson86 於 2009-3-18 10:15 PM 發表
推!推!推!
多謝你同我地推 POST, 仲以為你因為入會程序而嬲左我地. :122:

引用:
原帖由 sonics1979 於 2009-3-18 11:01 PM 發表
你知唔知你寄來的e-貓好多問號呀~~叫人點睇呀~~  (?)
有d 咁既事? 我check check. :026:

今晚 party d 熟女總算可以打破只有兩個女性既宿命, 9 男 4 女, 希望快 d 再多d 熟女啦, 不過講真, 呢個比例, 熟女真係唔多夠食. :028:

唔係吹水, 第四次 party 又打到埋身, 請各位勇士快快黎救火, 之前幾個 d 慾火已經消滅, 不過又輪到另外幾個起火頭...有關資料將於聽日十二點前 email 晒比大家.

另外, 本會網站得到 IT 人幫手, 已進行得如火如荼, 熟女們好快有落腳地方. :036:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-19 01:56 AM 發表 查看引用來源
唔係吹水, 第四次 party 又打到埋身, 請各位勇士快快黎救火, 之前幾個 d 慾火已經消滅, 不過又輪到另外幾個起火頭...有關資料將於聽日十二點前 email 晒比大家.

另外, 本會網站得到 IT 人幫手, 已進行得如火如荼, ...
支持~~~ 等網一出, 係個到有詳細報告~

pm pls

:131: :131: :131:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-19 01:43 AM 發表 查看引用來源
今晚 party d 熟女總算可以打破只有兩個女性既宿命, 9 男 4 女, 希望快 d 再多d 熟女啦, 不過講真, 呢個比例, 熟女真係唔多夠食. :028:
20:30開始玩佐幾咁散場:083:

pm jor, 希望快d有回音

回覆 573# 熟女會 的帖子

點解我收唔到E-MAIL嘅?
[email protected]

我已經e咗比你多次你都冇一次回覆想問下一次幾時有冇得參加!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆