上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.0k

引用:
原帖由 comus111 於 2008-8-5 02:19 PM 發表
注數 每注 總投注金額 最高派彩 最高淨回報
1 $20 $20 $169.8 $149.8
good>>>>去貨...:098:

引用:
原帖由 大空翼10號 於 2008-8-5 02:20 PM 發表
咁早出 ~~
好多謝你o既心水~~:131:
支持~~!!win win win!!!
加油

琴晚拳王好波:036: :036: :036:

引用:
原帖由 防守中場 於 2008-8-5 02:42 PM 發表
琴晚拳王好波:036: :036: :036:
:027: 好彩頂到姐,,,,只知道出面好多人不信這場...只有我和上頭:098:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-4 11:59 AM 發表
                 ▲△▲△▲第6集 ▼▽▼▽▼
:026: 因我們還未成功,所以我們仍然是一班唔識寫死字的二打六:026:
      ~~~~~~~~~~~~二打六萬歲~~~~~~~~~~~
                     ...
支持下波盤先!:096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-5 02:46 PM 發表

:027: 好彩頂到姐,,,,只知道出面好多人不信這場...只有我和上頭:098:
出邊好多人買大同主,都死晒:025: :025:

睇好白蘭恩大:044: ????
:026: :026:

回覆 #574 波盤預言家 的帖子

重有我同幾個巴打都信架!

回覆 #575 johnnykck 的帖子

巴打點解甘似午夜凶鈴既?

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-5 03:29 PM 發表
重有我同幾個巴打都信架!
你地實信啦!!!買左咁多:097: 我說u仔出面..就好似白蘭恩大波一樣..今日又不多人信,,又信晒報紙佬了其實我們不是叫人信,係小心留意一下而已

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆