上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

所以巴打如果要投注买小小主胜2.35值搏率系高D,如果唔系买上盘都系一个唔错既选择!         呢度5明白...

買主勝就是上盘拉。。。后面又说5系买上盘都系1个5错选择,即是去下盘???

多謝西野兄

引用:
原帖由 lawrence725 於 2006-9-21 01:49 AM 發表
西野兄~~~~~~~~

星期五既德乙會作分析嗎?????????
如果巴打喜歡,小弟到時都睇下有冇好料推介比巴打有個參考!:005:

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-21 02:10 AM 發表

西sir,
就以上內容,你話當一隊波主隊落得多飛減低到1.5時....
呢個"1.5",你地係咪唔會即時反影比大眾睇既呢??  
ty ty!!

唔會架,所以睇盤最緊要就係抄低初盤,我地只會做野而唔會話比大家知,間間公司都係咁樣!:005:

西兄你對紐卡素場波信心唔大..
咁今晚唯有忍下手先啦..星期6再博殺過..
but anyway ~ thx u so much !!!

西野兄,我暂时吾落飞住.等埋你睇下最后有无大庄落飞先!嘿

引用:
原帖由 up2u123 於 2006-9-21 02:17 AM 發表
所以巴打如果要投注买小小主胜2.35值搏率系高D,如果唔系买上盘都系一个唔错既选择!         呢度5明白...

買主勝就是上盘拉。。。后面又说5系&# ...
小弟分析完覺得值搏率高D就係主勝,但係有D巴打怕和又好穩陣,佢地多數都會買上盤,買咩小弟就沒意見!巴打是不是看錯了下盤是第2場波?是2場波來的!:005:

引用:
原帖由 al3447 於 2006-9-21 02:22 AM 發表
西兄你對紐卡素場波信心唔大..
咁今晚唯有忍下手先啦..星期6再博殺過..
but anyway ~ thx u so much !!!
信心唔係冇,只係紐卡素小弟講左好多次,呢隊係搵食波,今晚仲未睇到佢地出擊,所以小弟怕巴打輸,只叫小注玩下就算,如果忍到手當然最好忍手啦,呢D古惑波賭小一場輸小一場,過幾日大把好波慢慢再玩都唔遲!:005:

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-21 02:24 AM 發表
西野兄,我暂时吾落飞住.等埋你睇下最后有无大庄落飞先!嘿
好,小弟都係度等緊,應該等多10多分鐘就知道會唔會有大户落飛!:005:

thx!! waiting for you!!!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 02:28 AM 發表

好,小弟都係度等緊,應該等多10多分鐘就知道會唔會有大户落飛!:005:
thx!!  waiting for you!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆