上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#47 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.0k  34.3k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-7-4 04:38 PM 發表 查看引用來源

我識有個女仔講佢同佢條仔最高記錄一日11次,不是我本人,亦不是亂吹
引版有好多呢D城市傳聞

https://www.hk01.com/熱爆話題/347732/屯門女歐洲買絕版性感內褲洗完被吹走-面紅紅報失-引網民笑爆?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=mama&fbclid=IwAR3qgXMWTfZ0nDATM9yJO0yzZmDKdjGBjJTxfnt3lJI1PF9gHm1N57UNSGo

呢個笑死我

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-7-4 03:41 PM 發表 查看引用來源

夠鐘食tea喇
啱啱瞓醒,要去買送就真

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-4 04:46 PM 發表 查看引用來源

引版有好多呢D城市傳聞
聽下就算,但有時又覺得人家無必要作古仔呃我,只當個參考!
11次係有點跨,我覺得一日最多4至5次

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-7-4 03:57 PM 發表 查看引用來源

一試就3個~😳😳
唔係點揀多d呀

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-7-4 04:49 PM 發表 查看引用來源

唔係點揀多d呀
係練,唔係揀

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-7-4 04:49 PM 發表 查看引用來源

聽下就算,但有時又覺得人家無必要作古仔呃我,只當個參考!
11次係有點跨,我覺得一日最多4至5次
咁多,未必次次都舒服

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-7-4 04:51 PM 發表 查看引用來源

心痛死佢
我試過類似情況
係意外跌左落垃圾桶😢

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-7-4 04:48 PM 發表 查看引用來源
https://www.hk01.com/熱爆話題/347732/屯門女歐洲買絕版性感內褲洗完被吹走-面紅紅報失-引網民笑爆?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=mama&fbclid=IwAR3qgXMWTfZ0nDATM9yJO0yzZmDKdjGBjJTxfnt3lJI1PF9gHm1N57UNSGo

呢個笑死我 ...
😆😆😆 絕版咁緊要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆