上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.1k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2018-10-16 05:48 PM 發表 查看引用來源

又唔係間間可以開大喎,老同對面我想開大都唔得
係!呢間無

引用:
呢間都無

引用:
原帖由 single_man 於 2018-10-16 07:14 PM 發表 查看引用來源
又約囡囡出黎私殺,卅分鐘殺6過程,翻轉翻轉再翻轉,兩個人口水大戰,口水沾身,最後大叫一聲,天亡我也。沖身時回味,呢三百,抵
咁都係三百咋 超值啦 好多三+分鍾都夠胆收人三百啦 有無介紹?

引用:
原帖由 single_man 於 2018-10-16 07:14 PM 發表 查看引用來源
又約囡囡出黎私殺,卅分鐘殺6過程,翻轉翻轉再翻轉,兩個人口水大戰,口水沾身,最後大叫一聲,天亡我也。沖身時回味,呢三百,抵
又係阿菊?

引用:
原帖由 Interested 於 2018-10-16 11:52 PM 發表 查看引用來源

又係阿菊?
重有做 ?舖頭己唔見好耐

引用:
又係卡樂x嗎?

依家好小好小落去,翻電話簿 lin lin 睇有冇境,有就約埋一齊飲茶直落,飽暖先思淫慾。大佬,淨我合皮,佢都合皮到震啦,三百,租房,飲茶,成本吳輕,不過味道更濃。

引用:
原帖由 single_man 於 2018-10-17 10:34 AM 發表 查看引用來源
依家好小好小落去,翻電話簿 lin lin 睇有冇境,有就約埋一齊飲茶直落,飽暖先思淫慾。大佬,淨我合皮,佢都合皮到震啦,三百,租房,飲茶,成本吳輕,不過味道更濃。 ...
睇報告都戥你合皮, 但我開始對髮仔産生免疫作用...

引用:
奇葩秋菊訪不倦。

引用:
原帖由 single_man 於 2018-10-17 10:34 AM 發表 查看引用來源
依家好小好小落去,翻電話簿 lin lin 睇有冇境,有就約埋一齊飲茶直落,飽暖先思淫慾。大佬,淨我合皮,佢都合皮到震啦,三百,租房,飲茶,成本吳輕,不過味道更濃。 ...
都係做整機師傅好玩,有劇情。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆