上一頁下一頁
發新話題

女上深蹲教學 #1435 #1440 (小心使用,極速坐爆!)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.4k

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:50 PM 發表 查看引用來源

雙子!唔怪之得!
點睇雙子

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:54 PM 發表 查看引用來源

係呀,繼續獵奇中....
希望你獵到,我因為工作既關係,已經試過跳出香港

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:55 PM 發表 查看引用來源

直接我識, 玄就係因為想留空間比大家
所以咪話你比我叻,每個人優點都唔同嘛

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:53 PM 發表 查看引用來源

咁可能出post個人既名同你似啦
我個ac之前借過比個人夫出post

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:54 PM 發表 查看引用來源

真性情既人難遇, 難得遇上, 時間總係過得好快, 總唔夠用
我好想擁有真正永遠的純友誼關係,身邊果d 一個一個變質,當鐘意左我,咁我知道又少一個朋友,好傷感。
自此之後,對我的期望又越來越多,我想講嘅嘢又越來越就住,好唔開心。
對象太多,我需要真正的純友誼。

引用:
原帖由 siulong31255 於 2018-1-7 06:00 PM 發表 查看引用來源

我個ac之前借過比個人夫出post
果個post既男主角唔係人夫黎

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:55 PM 發表 查看引用來源

咁我又唔長氣,因為我都怕人煩
師兄因爲你仲未結婚?
當處女座由一條仔,漸漸變成一條佬的時候,長氣龜毛雞婆多管閒事又偏執於小事的性格,就會湧現....

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 06:04 PM 發表 查看引用來源

師兄因爲你仲未結婚?
當處女座由一條仔,漸漸變成一條佬的時候,長氣龜毛雞婆多管閒事又偏執於小事的性格,就會湧現....
我未結婚架,雖然我八十後,係個大叔
未必啦,始終我都係隻雀仔,性格既野好難話變就變

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:56 PM 發表 查看引用來源

點睇雙子
我曾經有個最好的朋友就係雙子
語言天份好高,社交能力強,口硬心軟,為得朋友,爛桃花多,有義氣,有佢喺度的場合,事無大小都係佢撐

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 06:02 PM 發表 查看引用來源

我好想擁有真正永遠的純友誼關係,身邊果d 一個一個變質,當鐘意左我,咁我知道又少一個朋友,好傷感。
自此之後,對我的期望又越來越多,我想講嘅嘢又越來越就住,好唔開心。
對象太多,我需要真正的純友誼。
咁可能因為你對個個人都一樣咁好,你仲未掌握到邊個應該係好好,邊個係一般好,邊個係好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆