上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.7k

引用:
原帖由 akitty 於 5-12-2017 20:34 發表 查看引用來源
我幫佢行第一步?
主動叫佢一齊過。

引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-5 06:28 PM 發表 查看引用來源
今日,朋友仔問起我,聖誕節有無約人或者要點過。
我話暫時都未有,可能到時都係同bb大嫂甘屋企食完飯再出去飲酒呱。
之後佢哦左幾聲就無再問我野啦~

我係咪應該可以視為佢想聖誕節約我呀??
不過甘多年來, ...
吖,衰鬼,快啲搵時間打返出嚟啦。Update 下我哋都好嘛。

我主動約佢一齊過???但話吾定佢本身已經諗好左呢?

都話萬事起頭難,真係吾知點樣開頭打個故仔好呢。。

引用:
原帖由 akitty 於 5-12-2017 22:50 發表 查看引用來源
我主動約佢一齊過???但話吾定佢本身已經諗好左呢?

都話萬事起頭難,真係吾知點樣開頭打個故仔好呢。。
嗱,下面三個任女選擇。😅😅😅😅
話說有日同個朋友出咗去飲酒,大家又傾到好開心........但因為飲野的地又嘈。佢就提議去第二度飲喎.
又或者.....

雖則近唻天氣涼涼地,有次做完運動,都攪到出咗成身汗,就諗住上朋友屋企沖個涼。沖完啦,先記得無帶衫入toilet..... 咁就叫個朋友攞啦......
又再者......
有日同bb食完lunch, 仲有好多時間剩。咁BB 就話早啲返公司,去到toilet附近,就比bb捉咗入.....

引用:
原帖由 中涼寒 於 2017-12-5 11:36 PM 發表 查看引用來源

嗱,下面三個任女選擇。😅😅😅😅
話說有日同個朋友出咗去飲酒,大家又傾到好開心........但因為飲野的地又嘈。佢就提議去第二度飲喎.
又或者.....

雖則近唻天氣涼 ...
哇~中涼兄,你都好岩去做編劇。。。
好似好多都係av情節甘既,
一定平時研究不少啦~

引用:
原帖由 akitty 於 6-12-2017 02:15 發表 查看引用來源

哇~中涼兄,你都好岩去做編劇。。。
好似好多都係av情節甘既,
一定平時研究不少啦~
咁要睇吓對方係邊個啦。

sorry

有你就一流,推到唔想停
引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-3 10:57 PM 發表 查看引用來源

錯過左就唯有等下次機會啦~
啲師兄話攞來後推我一流
我都係甘覺得被人推一定好正

好想睇下襯托多D喎
引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-6 02:28 PM 發表 查看引用來源
k先生,無錯就係今次既主角。
同佢相識可謂不打不相識。
第一次見係酒吧度,佢拎住部相機係甘影相,
我以為佢影緊我,加上飲左啲酒bb又在場。
就搶左部相機,點知一睇,一張相都無真係影到我。
全部都係影 ...

引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-6 02:28 PM 發表 查看引用來源
k先生,無錯就係今次既主角。
同佢相識可謂不打不相識。
第一次見係酒吧度,佢拎住部相機係甘影相,
我以為佢影緊我,加上飲左啲酒bb又在場。
就搶左部相機,點知一睇,一張相都無真係影到我。
全部都係影 ...
影完放上黎睇下係咪真係襯托:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆