上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.4k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2017-9-28 04:55 PM 發表 查看引用來源
很久沒有發帖,今次忍不住手要報告!
灣仔藥房樓上,正宗泰式推油,去到門口傾繄電話,老闆娘剛出來掉垃圾,見到我就大大聲話: 按摩呀?我哋呢度正經嗰噃!好!入去按,見沖涼,紙底褲,先來踩背 ...
SB炳文尻咸故當經歷引班獨撚回帖打飛機

近排2/F人多擠迫,尋日9流流Freestyle 去返D中價位既泰骨場,學老街住家太。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2017-12-31 04:29 PM 發表 查看引用來源
近排2/F人多擠迫,尋日9流流Freestyle 去返D中價位既泰骨場,學老街住家太。
太多師兄弟要按蟲指路,其實大家發掘吓其他場,溝流溝流吓,地球先進步😆😆

引用:
原帖由 lwan3388 於 2017-12-31 05:51 PM 發表 查看引用來源

太多師兄弟要按蟲指路,其實大家發掘吓其他場,溝流溝流吓,地球先進步😆😆
其實中上價既太骨,尖咀中上環灣仔我都去唔少!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2017-12-31 19:05 發表 查看引用來源

其實中上價既太骨,尖咀中上環灣仔我都去唔少!
有冇好介紹??

引用:
原帖由 lwan3388 於 2017-12-31 05:51 PM 發表 查看引用來源

其實好店可遇不可求,有時客小自然招呼好,客多自然比較求其!
有時見佢服務好,態度好,自然想表揚下,不過反效果係有人滿之患,好彩係小小鹹又不越軌,否則惹來好人好事!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2018-1-3 01:07 PM 發表 查看引用來源

其實好店可遇不可求,有時客小自然招呼好,客多自然比較求其!
有時見佢服務好,態度好,自然想表揚下,不過反效果係有人滿之患,好彩係小小鹹又不越軌,否則惹來好人好事!
真係撞彩㗎!同場都吾同技師,同技師亦會吾同待遇,所以梗有私伙吾可以分享,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆