上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.9k

繼續吹⋯⋯水囉,我有睇,不過,少回覆 😉
引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-11 07:25 PM 發表 查看引用來源

唔大架,咁啱則身瞓緊覺比老公偷影,所以則埋一邊感覺大咋

引用:
原帖由 gunfan 於 2017-4-7 06:01 PM 發表 查看引用來源
繼續吹⋯⋯水囉,我有睇,不過,少回覆 😉

我記得你大隻仔
今次老公平均每日同我啪2次,有時老公佢太攰,只叫我同佢吹,吹完自己下一次做仲更加想要,簡直比佢搞到我成個腦淨係諗點咸濕好,仲終於第一次吹爆咗老公,佢讚我吹功已進步到神級,佢形容係男人都會死喺我口,都冇得比我試點知喎!

淨吹?有冇出到?有時吹到硬哂唔出仲辛苦。
你要測試,小弟人肉tester 提供的的😛
引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-4-7 06:25 PM 發表 查看引用來源

我記得你大隻仔
今次老公平均每日同我啪2次,有時老公佢太攰,只叫我同佢吹,吹完自己下一次做仲更加想要,簡直比佢搞到我成個腦淨係諗點咸濕好,仲終於第一次吹爆咗老公,佢讚我吹功已進步到神級,佢形容係男人 ...

性愛外遊之旅,靓太放鬆不雖料理家務,盡情啪啪,人生之大樂

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-4-7 06:25 PM 發表 查看引用來源

我記得你大隻仔
今次老公平均每日同我啪2次,有時老公佢太攰,只叫我同佢吹,吹完自己下一次做仲更加想要,簡直比佢搞到我成個腦淨係諗點咸濕好,仲終於第一次吹爆咗老公,佢讚我吹功已進步到神級,佢形容係男人 ...
靓太越淫老兄越開心,保證jj 日日硬,外遊特定日子裹,男仕jj 一硬好想女伴吹下佢,而靚太估計的水每天湧住狂濕啦

靓太自巳開放了妹妹最後防線,比老兄奶奶妹妹穴位,靓太即情是淫妻表表者
大長提更易扯link 祺

是否用pm 傾計,定係讓個post 沈,你們不再出現呢???

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-4-7 10:22 PM 發表 查看引用來源

靓太越淫老兄越開心,保證jj 日日硬,外遊特定日子裹,男仕jj 一硬好想女伴吹下佢,而靚太估計的水每天湧住狂濕啦

靓太自巳開放了妹妹最後防線,比老兄奶奶妹妹穴位,靓太即情是淫妻表表者 ...
其實沈唔沈都冇所謂,啱傾咪傾吓囉
我啪到腳都軟,從來都未試過,佢仲偷錄音丶偷影丶仲偷拍,睇返片都覺得自己淫

不要不update吧, 由以前wetpete睇到e家,睇你老公係到開發你,又聽你d淫叫聲,很開心ah

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-4-7 11:04 PM 發表 查看引用來源

其實沈唔沈都冇所謂,啱傾咪傾吓囉
我啪到腳都軟,從來都未試過,佢仲偷錄音丶偷影丶仲偷拍,睇返片都覺得自己淫
靓太習慣女上也腳軟,用好小力un 爆他,今倘外遊滿足老兄的性意念性玩法,一次過放在靚太身上,靓太在外邊同平常家中做愛的叫床聲有冇不同?
靚太講多D自己感受
靚太聽得最多一句話是。。。你好好吊好好吊

我係文字中亦感受到靓太開放左,淫妻味度再上一層樓

其實樓主應該係放開了,人輕鬆左,又享受左性愛 😘

靚太午間再入一Q,爽爽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆