上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.5k

真係好似初初相戀的情人咁...

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-4 10:27 AM 發表 查看引用來源

值得既 , 你睇你幾大班粉絲~~~ :smile_40:
客氣, 客氣, 大家的支持是我動力啦

引用:
原帖由 floydwarshall 於 2013-12-4 10:55 AM 發表 查看引用來源

辛苦哂!但呢個曖昧階級都值得回味嘅。

我就係好喜歡這種曖昧的關係, 所以才會有這些過去:smile_44:

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-4 11:03 AM 發表 查看引用來源
睇劇情既發展
應該開始引我地入性喇喎
追..追...追:smile_30:
開始啦! 但講明唔會有相貼出來的呀

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-4 11:06 AM 發表 查看引用來源
Good morning 各位!
其實一般男生覺得硬班班的女生冇溫柔敬而遠之,你卻覺得有挑戰性,初時尚何,但相處日子久了不是很un 耳或變得難受嗎?
當然我們面對一個人都是表面去看為主, 但我會選擇去找人家的長處, 總好過總是去想他/她的負面, 這樣會比較有意思

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2013-12-4 11:22 AM 發表 查看引用來源
正呀,要大大力支持

細力少少, 人家怕痛的啦

引用:
原帖由 soundworks 於 2013-12-4 11:24 AM 發表 查看引用來源
Good experience sharing

Thanks your support~~

引用:
原帖由 kensen 於 2013-12-4 11:56 AM 發表 查看引用來源
睇你同H的對答.....就感受到好似初戀的感覺
的確係好有feel, 比起P, 共實佢個人更軟弱, 做初戀, 我相信大家都會傷得好深:smile_39:

引用:
原帖由 floydwarshall 於 2013-12-4 12:04 PM 發表 查看引用來源

比著我就招架不住H小姐這種又靚又棘女生,但以樓主的級數又另作別論。

我只係搵啖飯仔食下, 無級數可言啦

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-4 12:07 PM 發表 查看引用來源
Gd morning everybody
GOOD AFTERNOON..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆