上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.5k

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2013-9-6 04:19 PM 發表 查看引用來源
去長洲次次有野食,咁我都揀去長洲!
阿琳媽媽做到長洲都有樓收租,果然變女強人!
我意思係:間經理房係佢阿媽。
長洲我住華x

(38)

那晚的收穫,除在璀璨夜色下做了一場愛,口爆了一回外。亦令我多了四張單,和一些合作機會。老實說,完全無想過這次會面回報如此豐厚,阿琳除實際買單支持和射多三張單俾我外,更重要是灌輸了一個觀念給我:商者無域。

她教我要不單要作一個保險代理,而要成為一個個人金融企業,客人要乜,我都可以提供。揾多D不同範疇的人聯營,這……可𣎴是我這銷售界初哥想過,上司亦沒有教。「你上司係區域總監,個區二百人,直屬都幾十人,邊有時間逐個教,唔係我媽做我上司,我都未必識呀!」阿琳如此說。佢話佢D人際網絡大部分係佢媽提供的,不方便介紹俾我,不過佢話基本上行行sales都需要合作伙伴,建議我再考地產牌,可入行識D地產代理同loan sales互相射客。有經驗人士帶住係唔同D,阿琳其實都不過做左大半年左右,已經成個老sales格,今晚真係袋錢落我袋。

本來大家談得好地地,不過談左一會佢話口渴,出去拿左两支大生力入來,我們坐到梳化上繼續談,講真,夜媽媽,維港夜景,一對有性關係的男友,我仲要對佢有情意,佢又一向open開,加D醉意……於是,就做成了上篇的情況……

完事後佢問起我同阿儀既情況,仲話阿儀係佢好朋友,好純,要我好好對佢,話如果真係對得悶悶地偶然想找刺激感,就找她好了,切勿惹D要上身旳。我聽到O哂咀,不過,佢下一句直頭令我,O咀扯旗兼期待,佢話:「其實阿儀一張白紙,你教乜佢咪學乜,調教得佢放D,佢同我甘friend,話唔定有機會玩3P,哈哈!」佢……果然係一個淫蕩小妖精,我承認,我好想試T_T……

好勤力,半夜都出文!

引用:
原帖由 ccclaw 於 2013-9-7 10:10 AM 發表 查看引用來源
好勤力,半夜都出文!

有時間就出下^^

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-9-7 01:09 AM 發表 查看引用來源
(38)

那晚的收穫,除在璀璨夜色下做了一場愛,口爆了一回外。亦令我多了四張單,和一些合作機會。老實說,完全無想過這次會面回報如此豐厚,阿琳除實際買單支持和射多三張單俾我外,更重要是灌輸了一個觀念給我: ...
what 阿琳 said to u is full of temptation!!! :smile_46:

咁有冇你地有冇試過3p呀?

引用:
原帖由 american1234 於 2013-9-6 03:43 AM 發表 查看引用來源

好奇待你寫同PINKY既全接觸:smile_34:
恐怕要D耐性,未甘快

想睇多D樓主教阿儀...

原來Pinky後來都有..

正!一口氣睇晒!

引用:
原帖由 Garozzo 於 2013-9-6 09:35 AM 發表 查看引用來源
阿行 , 你寫故事係幾好睇。
但係你果時同阿儀 , 但係又同阿琳友誼波 , 你當時其實諗緊乜 ?
從前文睇 , 你當時都應該好愛阿儀 ?
其實,我係先愛上阿琳,但被拒絕了……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆