上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-1-10 10:52 PM 發表 查看引用來源
依排仲有冇去玩呀?

我地等緊你既最新報告

仔仔返回寄宿,但老公仲喺度,唔方便寫長篇日記。

有個大問題,老公話想我生多個,但要是唔偷偷用環避孕又好容易俾其他人攪大個肚⋯⋯

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-10 22:57 發表 查看引用來源

有個大問題,老公話想我生多個,但要是唔偷偷用環避孕又好容易俾其他人攪大個肚⋯⋯

偷偷食避孕,您老公只留一個月姐

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-10 05:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈,成功了.
支持

白色連身裙個個女幾正
唔知飲梗咩

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-10 08:20 PM 發表 查看引用來源

The one with long black hair in one piece dress on left, 儍儍咁站在那裡不知點好那個
左手握右手個位?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-10 10:57 PM 發表 查看引用來源

你唔再出去滖咪得囉

OK,,CAN I CALL YOU A LIER?

HAA..THIS TELL THE TRUTH http://galleries.payserve.com/1/32519/47310/index.html

SO YOUR STORY IS FAKE
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-10 05:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈,成功了.

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-10 10:57 PM 發表 查看引用來源

嘿嘿,好明顯有人玩上癮,唔捨得停。

咁問題你想唔想生多個先。。。
引用:

Damn.. I just finished reading all 39 pages .... good post!:smile_o12:

can't wait to see more picture of u.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆