上一頁下一頁
發新話題

Sabrina的出牆記 (2-Aug UPDATE @ p43)

收藏  |  訂閱
679  263.2k

引用:
原帖由 Small_Tomato 於 2012-7-17 11:12 AM 發表 查看引用來源

黎得多呢版, 要去婚後生活版望下, 唔係好易走火入魔 :smile_40:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19186738&extra=page%3D1
如果覺得太多字... 第一個 post 由尾 4 行開始睇

PS. 我不是發文的人 ...
多謝。

引用:
原帖由 goodwish 於 2012-7-20 11:39 AM 發表 查看引用來源
我想問你係邊打呢個更新的

收到.  響word打

引用:
原帖由 MsSabrina 於 2012-7-20 11:48 AM 發表 查看引用來源

意思係咪我應該每三四個月換一個,定係我應該出家修行去提升我個人境界?
我想妳明白我意思

引用:
原帖由 MsSabrina 於 2012-7-20 11:31 AM 發表 查看引用來源
(十)

回程的路上,郭生沒有放過我,他發了幾個sms給我,他說想如何如何和我做愛。回家後,我在浴室又偷看一次他的sms才delete。我sms問他星期六能否見面,他說不行,這個我預計到。終於我下了最大決心,問明天可以 ...
現在還有keep住跟郭生這關係?

引用:
原帖由 MsSabrina 於 2012-6-5 06:06 PM 發表 查看引用來源
長話短說。我叫Sabrina,已婚,育有一女。婚後沒有工作直到孩子上小學後比較清閒,就重新工作。先是特別清閒朝9晚5的Admin department,後來借調到sales department做assistant。我本來千萬個不願,但經過了解,sale ...
Sabrina, 你好。今天一口氣看完你的post,覺得很吸引,可能我對你的故事有一點共鳴。我都是人妻,亦有出軌經驗。
有一點其實我都很想知道,你和david及郭先生是不是只維持純肉體關係?有沒有投放一點感情在內?

你有否發覺當你試過一次出軌經驗之後,其實是很難抽離,經常心思思?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-7-20 03:15 PM 發表 查看引用來源

Sabrina, 你好。今天一口氣看完你的post,覺得很吸引,可能我對你的故事有一點共鳴。我都是人妻,亦有出軌經驗。
有一點其實我都很想知道,你和david及郭先生是不是只維持純肉體關係?有沒有投放一點感情在內?
...
TD : so how are you rite now? 妳現在克服了對嗎?

睇完SISTER 你D 文我忍唔住要打飛機了!!

引用:
原帖由 BANANA_SHOT 於 2012-7-20 05:39 PM 發表 查看引用來源

TD : so how are you rite now? 妳現在克服了對嗎?
BS: I'm doing ok. I just devoted too much love on my affair and now healing the wound. It's not as easy as I think.

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-7-20 06:17 PM 發表 查看引用來源

BS: I'm doing ok. I just devoted too much love on my affair and now healing the wound. It's not as easy as I think.
即是妳跟那單只建立於性,並有愛情當中;明白克服那些引誘是很困難,那妳跟丈夫現在如何,他有發現妳曾出軌嗎?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-7-20 03:15 PM 發表 查看引用來源

...

多謝支持。
我同佢地純粹肉體關係。唔否認我對david係多兩分感情,始終我地做過上司下屬,又有日常交流,反而郭生就純粹好多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆