上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

我冇視頻的,不過有d女女都會比你開視頻睇住佢黎打message.(當然我覺得豬就唔會覆啦)

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-12 22:06 發表

不過如果見到d果嫁女女就要花d時間同心思
因為這樣的女 女溝到好易食到嫁啦:smile_34:
係~真係要放長線~~吊大魚...

引用:
原帖由 k神r 於 2006-6-13 12:12 AM 發表
好想問...師兄們...你地通常同d qq女 say咩嫁??點先食到佢地= =
日日都好多人add我...但好行咁say左兩句之後...我就唔知同佢地say咩好= ="
C兄,你寫D乜資料,點解口甘多人add?我就好小呀。

唉~~~我個qq自從換左個info d內容後,
好能耐都冇人add我啦 :smile_27:,但係為左一件溝緊既qq女,
我又唔轉得d內容wor,
我係咪要開多個info呢??:smile_41:

引用:
原帖由 睡公子 於 2006-6-13 02:50 AM 發表
好能耐都冇人add我啦 :smile_27:,但係為左一件溝緊既qq女,
開多個qq咪得囉

引用:
原帖由 k神r 於 2006-6-13 00:12 發表
好想問...師兄們...你地通常同d qq女 say咩嫁??點先食到佢地= =
日日都好多人add我...但好行咁say左兩句之後...我就唔知同佢地say咩好= ="
開始時都係問問題~~~住邊做d咩去開邊度玩打開左話題之後妳都係唔點的話就同佢講電話啦講電話通常都可以將到出來,不過約到並不等於食到

引用:
原帖由 睡公子 於 2006-6-13 02:50 發表
開多一舍  a/c  lo:smile_15:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2006-6-12 06:04 PM 發表

要用激活先可以,C兄有可能你多手入左DQQ廣告中毒......要去QQ激活先可以用
qq 激活 係咩黎    我要點做啊  c 兄

引用:
原帖由 單丸太郎 於 2006-6-13 09:23 AM 發表

qq 激活 係咩黎    我要點做啊  c 兄
你入QQ綱址塭下:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆