上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  985.5k

估唔到車祖琳仲咁愛佢個男友...凌個它豆好衰呀..

祖琳咁勁,
連d黑社會大佬都唔夠抽....
仲諗住有d sm 睇下....

引用:
原帖由 Jan_li 於 2011-4-20 07:26 PM 發表 查看引用來源
目前睇,半邊孕婦係種魔實驗體,但係點解得一半會侑?
祖琳方面原來係羅密歐與茱麗葉,期待下次火花!
發哥,我繼續支持你!:smile_38:
『半邊女人』隱藏著某些秘密!
祖琳和宇凌的性恪同樣火爆!何只擦出火花,直情『巨爆』!!

引用:
原帖由 HoraceLeung 於 2011-4-20 08:22 PM 發表 查看引用來源

阿Sir, 呢部好明顯唔係『阿風哥』
係『阿風生滋』啦
對!這是『生滋阿風哥』!

引用:
原帖由 benbentennyson 於 2011-4-20 09:45 PM 發表 查看引用來源

天海麗(車祖琳)好靚, 對波又大又圓, 但圓到似係假波:smile_39:, 睇過佢D AV更加肯定...

但相信車祖琳對E罩青筋波係真貨, 發哥唔会揸流灘:smile_30:
真的!絕對真的!

引用:
原帖由 Adam315 於 2011-4-20 10:40 PM 發表 查看引用來源
但係每次做既時候內容好似差唔多,連阿風都出動, 無得頂

所以每次都寫新題材,就是這個原因?

引用:
原帖由 kwoi 於 2011-4-21 12:30 AM 發表 查看引用來源
祖琳同條仔好慘.....

古墓應該係有機關會定時移動,通道會不斷改變的!:smile_34:
鳥姬個面真係好古怪!:smile_43:
古墓裏機關重重,但這些機關很不尋常!
『獸王』座下的『妖姬』,不是善男信女!:smile_35:

引用:
原帖由 rickylui 於 2011-4-21 01:01 AM 發表 查看引用來源
發哥, 車祖琳之後會唔會跟手殺左佢條仔??

吓!唔會掛!

引用:
原帖由 Mikuru.MM 於 2011-4-21 01:44 AM 發表 查看引用來源
發哥,我係你GE長期潛水忠實FANs呀~
你GE文真系我GE精神食糧:smile_o03: 為左支持你,我要冒出水喇:smile_o06:
我好中意祖琳條LINE,但盗墓又好吸引喔~~
真係超愛吸血系列呀~~:smile_o12:
好多謝閣下的一直支持呀!:smile_30:

引用:
原帖由 九龍討論區2 於 2011-4-21 01:01 PM 發表 查看引用來源
暴力咗啲,唔夠咸!

係激情呀!
至於鹹的問題‥‥‥
好啦,下集落多啲『鹽』啦,幫大家抗『輻射』啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆