上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.5k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 03:58 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: ....巨頭企巧多貼士架咩:smile_o06:
以前企係MK馬伕一條,近年發左達,於賽馬業亦溥有名氣及有無數Fans, 這當然包括我啦.

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 04:11 PM 發表 查看引用來源

請留意#557
禾信你架...我落1000銀落去架...唔中你比返禾呀~:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 04:10 PM 發表 查看引用來源

比輝記聽吧 (109)
比企聽就呢首啦~~

揮不去抑鬱別離亂緒~~力掩飾當中傷心的故事

思憶中彷彿早已失去昨天的愛~~孤單一生又再開始

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 03:58 PM 發表 查看引用來源

:') 豪哥~~:smile_39: 唔好叫禾豪哥~~:smile_o06:禾無做大佬好耐喇~~
我有錢~黑都變成白~ 你細佬因為你~白都變成黑~我依家出去投降~幾日之後我係法庭行 返出黎~:smile_34:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 04:05 PM 發表 查看引用來源

如讓你看見這痛苦中的我~~誰願再掀起小風波~~其實我共你好知心好~~清楚願此際你在想我 :smile_o06:
你講緊獅子山牙~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 04:16 PM 發表 查看引用來源

我有錢~黑都變成白~ 你細佬因為你~白都變成黑~我依家出去投降~幾日之後我係法庭行 返出黎~:smile_34:
:smile_o06: 豪哥~~我衰左三年~~等緊個機會爭返口氣~~我唔係想話俾人聽我威~~

我只係想話俾人聽~~我唔見左o既野要我自己囉返!

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-3 04:05 PM 發表 查看引用來源

我既大波對你來講糸微波,記得周日比隻必有位置馬禾

你既大柒對我泥講係賓州  有料就互通PM啦:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 04:20 PM 發表 查看引用來源

你講緊獅子山牙~  
原曲air supply 唱 仲好聽呀~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 04:14 PM 發表 查看引用來源

禾信你架...我落1000銀落去架...唔中你比返禾呀~:smile_o01:
位置呀:smile_38: 中左請禾地去109到玩:smile_04: 最多5叫你個件:smile_46:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 04:13 PM 發表 查看引用來源
以前企係MK馬伕一條,近年發左達,於賽馬業亦溥有名氣及有無數Fans, 這當然包括我啦.
佢真係當真架個儍仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆