上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.9k

個天玩我....想走時媽咪話我上次食個條女落枱...冇去街...問我要唔要....

廟細燈龍大...又車又抱住一齊瞓(上次)...幾好feel...

細佬戰勝了....帶佢走, 同埋小DJ一齊食夜宵........

小DJ偏嘴了...冇計....妳一早表態就冇事啦.....我唔想媾佢....我只想食....唔想煩:smile_o04:

最後第二朝先記得....我冇俾小費DJ...慘了!  SmS 佢話下次俾番佢...!

佢回我...xyz...我幾句....!  算吧!

我地食完夜宵...一齊送DJ返宿舍....然後我先同條女上房.....我諗呀DJ個晚都....哈哈!

返房途中(差不多1:00), 湖北妹打來....我喂咗兩吓...就跟手收佢線.....佢又打來....

重xyz...駡我.....好一手將電話..俾咗廟細燈籠大...點知佢真係出聲....重同湖北妹講:"我地要去做野...唔好再打來煩了".....Yeah! :smile_o10:

返到房....一齊沖涼...車一輪開波....飲得太多...出唔到...中塲休息15mins...再來...攪掂....睡覺!:smile_o09:

第二朝6點幾醒咗...Morning Q....

呢次好玩好多....睇住佢叫叫吓....用手掩住自己個口...幾有滿足感!

P.S.  上面真係有風險, 酒店SN都冇開.....大家自己小心!

我就會退出江湖幾個月..一來最近花費太多了..二來有D厭了...休息吓先!

:smile_o07:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 11:34 AM 發表 查看引用來源
第二朝6點幾醒咗...Morning Q....

呢次好玩好多....睇住佢叫叫吓....用手掩住自己個口...幾有滿足感!

P.S.  上面真係有風險, 酒店SN都冇開.....大家自己小心!

我就會退出江湖幾個月..一來最近 ...
鳩兄...我過去1星期上左去cp 2次喎...打開門做生意...唔似有事喎...:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 20/8/2010 11:48 AM 發表 查看引用來源

鳩兄...我過去1星期上左去cp 2次喎...打開門做生意...唔似有事喎...:smile_o08:
我地D老人家.....又有家室.....膽小如鼠....有乜風吹草動都特別alert!.....我地afford唔起一次意外!

我去開糖下玩....個間酒店SN好小熄燈....據KTV主任講....熟客仍可以玩的....

自己小心D啦....我同D friends就暫時休戰, 轉牌頭!:smile_o05:

再講...我八月頭去過間SN...那時候一切正常.....我有睇女冇開飯(我同個主任關係良好, 唔會黑面)....

佢地都講....現在好多SN都鬼鬼鼠鼠做生意....佢地大塲....有事都會幫客頂....你信唔信佢吖?!

各有各講啦.....一句...祝各C兄C弟...

上落平安...出入大吉...
玩得開心...沉得甘心...

:smile_o06:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 12:26 PM 發表 查看引用來源

我地D老人家.....又有家室.....膽小如鼠....有乜風吹草動都特別alert!.....我地afford唔起一次意外!

我去開糖下玩....個間酒店SN好小熄燈....據KTV主任講....熟客仍可以玩的....

自己小心D啦....我同D fri ...
我都好老架啦...唔好睇我咁款呀...:smile_o01:
我去cp又冇事喎...:smile_o11:

各位親愛的師兄,食飯喇,食飯喇,長命功夫呀,美女廚房,食左先講:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-20 12:44 PM 發表 查看引用來源
各位親愛的師兄,食飯喇,食飯喇,長命功夫呀,美女廚房,食左先講:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你快d幫我解決問題呀...:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 12:46 PM 發表 查看引用來源

你快d幫我解決問題呀...:smile_o03:
放鬆點啦後生仔,矛樹既:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆