上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.7k

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-21 18:48 發表 查看引用來源

好妒忌呀... :smile_o02:
你係好男人學物人妒忌呀,其實刚开始認識女女時,很純的,慢慢看住變質,都几無奈,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-21 07:01 PM 發表 查看引用來源
你係好男人學物人妒忌呀,其實刚开始認識女女時,很純的,慢慢看住變質,都几無奈,
我都是一个好男人,不过有少少坏。

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-21 06:45 PM 發表 查看引用來源

我氣管炎呀. :smile_o03:

= 我(妻管嚴)呀. :smile_o03:
叫院长带你去看病。

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-21 19:14 發表 查看引用來源

我都是一个好男人,不过有少少坏。

咁你將韶關妺也帶坏一点吧,死响你手應该會好啲:smile_35:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-21 07:16 PM 發表 查看引用來源

叫院长带你去看病。

帶我女人去看病才對. :smile_o03:

Night club girl & 小白臉

Why night club girl  love 小白臉 deeply ?

大家早晨.......儿

各位早晨...........................

引用:
原帖由 st7777 於 2010-7-21 09:41 PM 發表 查看引用來源
Why night club girl  love 小白臉 deeply ?
Why most guy love pretty girl deeply? :smile_o10:

追求靚既野, 根本就是人既天性, 甘都要問??? :smile_o08:

高總, 望天兄 骨摸寧 :smile_o15:

我女友家裡......又多了一個人.........唉...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆