上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.4k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-2 12:49 PM 發表 查看引用來源

禾.......:smile_34: :smile_34: :smile_34:
你對索尼新出的nex-5點睇? 我見平平地6xxx跟兩枝鏡幾低玩, 外型都幾靚, 不過用慣viewfinder睇野會好唔慣...

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-2 12:51 PM 發表

你對索尼新出的nex-5點睇? 我見平平地6xxx跟兩枝鏡幾低玩, 外型都幾靚, 不過用慣viewfinder睇野會好唔慣...
睇下你影D咩啦.........sony出黎既色....比較無咁soft......幾實下.......我用開canon....mark3.......

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-6-2 12:32 PM 發表
人地要交稅都貢PRO典解呢:smile_o04:
佢地從來都無當自己出黎做既........對自己做雞....唔覺得係唔見得光.......
我以前喺英國讀緊大學既時候.......都好多同學出黎做part time ........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-2 12:58 發表 查看引用來源

佢地從來都無當自己出黎做既........對自己做雞....唔覺得係唔見得光.......
我以前喺英國讀緊大學既時候.......都好多同學出黎做part time ........:smile_30: :smile_30: :smile_30:
冇錯
就算係台妹。。日妹。。韓妹。。都好過北姑多多聲
典解同胞貢5爭氣呢

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-2 12:58 PM 發表 查看引用來源

classmates有芧折呀,定系用交paper黎頂數?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-2 01:04 PM 發表

classmates有芧折呀,定系用交paper黎頂數?

當然比俾cash啦........一般都係鬼妹.......一Q都收成100鎊架.........:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-2 13:07 發表 查看引用來源

當然比俾cash啦........一般都係鬼妹.......一Q都收成100鎊架.........:smile_13: :smile_13: :smile_13:
其實有啲臊味:smile_o10:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-6-2 01:03 PM 發表
冇錯
就算係台妹。。日妹。。韓妹。。都好過北姑多多聲
典解同胞貢5爭氣呢
而家都仲係咁..........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-2 12:55 PM 發表 查看引用來源

睇下你影D咩啦.........sony出黎既色....比較無咁soft......幾實下.......我用開canon....mark3.......
canon都係soft, soft有好有唔好, 我都係用開仕佳能20D, 好多年了...

不過sony呢部真係攪到我好想買黎玩下 :smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-2 13:11 發表 查看引用來源

而家都仲係咁..........
呢3種女喊係因為5捨得你返香港:smile_o06:
北姑就因為死撚哂屋企人要你跌錢所以成日喊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆