上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 16

收藏  |  訂閱
1.6k  34.9k

引用:
原帖由 cherry8788 於 11/5/2010 09:48 PM 發表 查看引用來源
你好呀9哥
你好呀車哥! :smile_o15:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-11 21:48 發表 查看引用來源

楂實到佢矛得野....:smile_30: :smile_30: :smile_30:
跌啲散紙囖

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-11 21:49 發表 查看引用來源

老闆......晚上好.....:smile_o15:
高佬:smile_o15:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-5-11 21:52 發表 查看引用來源

你好呀車哥! :smile_o15:
去邊度野完:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-11 08:52 PM 發表 查看引用來源
波仔...你幾歲開始食呀?
約濕鳩碎

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-11 09:52 PM 發表 查看引用來源
跌啲散紙囖
有幾散呀???:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-11 09:51 PM 發表 查看引用來源

買bj送hj

咁cheap???:smile_13: :smile_13: :smile_13:

[quote]原帖由 golftin 於 2010-5-11 09:55 PM 發表 查看引用來源

約濕鳩碎

[/quot
咁真係濕9囉........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-11 21:56 發表 查看引用來源

有幾散呀???:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
比丐衣嗰啲

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 11/5/2010 10:28 AM 發表 查看引用來源

169師兄,多謝你的關心,我還好呢:smile_o06:

我建議你找點興趣班或其他課程進修,你可以找些投資課程讀,到你掌握的東西多了,自然提升了賺錢的能力,對你有百利而無一害的,讓精神有點寄託之餘,又可以 ...
多謝龍大俠提醒, 唉都唔知有乜興趣班好玩!  靜態我又唔啱 (除了玩沉船外), 動態又冇乜體能(除了ML外). 剛剛星期日打塲沒都攪到要睇跌打(俾條盲俠批咗野) 唉...!

投資又冇膽又冇錢 (坐咗艇啦,....2823)!  明燈...一入市就PK....算把啦!:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆