上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-24 06:37 PM 發表 查看引用來源

我而家又起程去沉喇......
我就係一個.....有錢......有時間.....無家室.....既.......沉船客.......:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:  
:smile_o12:  我頂你呀.... 你沉得甘有型都有既... :smile_o10:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-24 06:43 PM 發表 查看引用來源
就算而家同佢散左兩年了,你問返我而家諗返轉頭,我會唔會完全信佢,我個答案係有保留
所以而家我先知自己始終唔適合同大陸女仔一齊,香港會令我安心點

三年前我在香港仲系一條友時,
同一條女開始左 sp 生涯.

條女, 逢星期1-5一 call 就會出黎 (因為佢條仔只會星期六, 日先搵佢.)
星期6, 日我就返大陸琉.

我而家大陸條女, 我日日上上落落,
一返到屋企佢就煮好飯得我.
睇佢既qq男性朋友都好少,
睇埋佢聊天紀錄, 不認識的她都不會去聊....

可能我講既例子好 extreme....
我吾系想講咩... 只系香港女「表面」令你放心而已. :smile_o06:

各師兄前輩
早上好:smile_o15:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-4-26 08:21 AM 發表

:smile_o12:  我頂你呀.... 你沉得甘有型都有既... :smile_o10:
早晨...寶寶......

早晨咁多位 :smile_o15:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-26 08:17 AM 發表
早晨!  擺個頭位講聲早晨先.:smile_o15:
早晨...y兄....

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-26 09:48 AM 發表 查看引用來源
早晨咁多位 :smile_o15:
早晨 隊長

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-4-26 08:21 AM 發表

:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-26 09:44 AM 發表 查看引用來源
各師兄前輩
早上好:smile_o15:
 早晨... 3k黨

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-26 09:49 AM 發表 查看引用來源

早晨...y兄....
早晨.....K兄.....沉成點呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆