上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 47

收藏  |  訂閱
1.5k  24.0k

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-10 11:31 AM 發表 查看引用來源

邊個問:smile_38: 我地呢道冇U18架喎:smile_14:
最後都冇人問我

U18係咩黎架??

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-10 11:32 AM 發表 查看引用來源

禾有講....叫亞妹唔信可以問你啫
你阿妹又點會唔信你呢個阿哥呢
最後佢都係冇問我

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-10 11:25 發表 查看引用來源

WELL DONE,,,EGG:smile_30:
陣間KAMAN又問你佢黎唔黎架LA

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 11:32 AM 發表 查看引用來源
:smile_19: 出街la ...88
路上小心呀:smile_o07: :smile_o07:

Good morning ~~~

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-10 11:35 發表 查看引用來源

路上小心呀:smile_o07: :smile_o07:
你怕佢搭架車入錯TUNNEL AH:smile_o10:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-10 11:35 發表 查看引用來源
提早30MIN跟你講GOOD AFTERNOON:smile_o01:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-10 11:33 AM 發表 查看引用來源

你指age定乜sin :smile_o01:
嘩...咁你都諗到U FOR UNDER 呀, 勁呀:smile_o12:
我毫無頭緒呀:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-10 11:35 AM 發表 查看引用來源
good morning dayday

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-10 11:36 發表 查看引用來源

嘩...咁你都諗到U FOR UNDER 呀, 勁呀:smile_o12:
我毫無頭緒呀:smile_35: :smile_35:
禾地有睇開波嗎...有U18 & U21..:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆