上一頁下一頁
發新話題

兩穴齊插實在回味無窮!!

收藏  |  訂閱
623  45.2k

引用:
原帖由 lock2009 於 2009-6-27 12:27 AM 發表 查看引用來源

無福消受 :smile_35:
尤其係狗仔式真係好堅架~下下大力鋤落黎~內射果時又大大力"fair"晒入去~:smile_o01:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-27 12:55 AM 發表 查看引用來源

唔係呀~佢細佬粗到廁紙筒咁~:smile_o14:
我即刻去羅卷廁紙來度..............E.....好彩我都有番甘上下:smile_46:
但持久力就...............唉.....老拉:smile_39:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-27 12:57 AM 發表 查看引用來源

尤其係狗仔式真係好堅架~下下大力鋤落黎~內射果時又大大力"fair"晒入去~:smile_o01:
齋看你呢幾句以經流哂口水!我都鍾意適當時候玩下粗暴架

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-6-27 01:23 AM 發表 查看引用來源

我即刻去羅卷廁紙來度..............E.....好彩我都有番甘上下:smile_46:
但持久力就...............唉.....老拉:smile_39:
咁夠粗喎~!!!
持久力都係夠用就得啦,唔係個個好似我咁愈做愈精神架麻~:smile_o01:

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-6-27 01:29 AM 發表 查看引用來源

齋看你呢幾句以經流哂口水!我都鍾意適當時候玩下粗暴架
我地兩個都唔鐘意輕描淡寫,係鐘意好野,好放,好粗暴,
最緊要nature唔洗煩~連睇4片2個都只鐘意睇鬼佬唔睇日本.

總之做愛方面我同老公豬超夾~:smile_o06:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-27 01:36 AM 發表 查看引用來源

咁夠粗喎~!!!
持久力都係夠用就得啦,唔係個個好似我咁愈做愈精神架麻~:smile_o01:
我十年前射完都金槍不倒架...吾係嚇你
廿十年前既花朵係......一晚7次郎:smile_46:
果陣d女第二朝要我扶住走架..haha:smile_30:
家陣..........七晚一次郎:')

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-26 07:17 PM 發表

我認架喎.....你睇唔到我頭像下面句野咩~:smile_30:
冇得俾豬公搞咪要diy?

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-6-27 01:42 AM 發表 查看引用來源

我十年前射完都金槍不倒架...吾係嚇你
廿十年前既花朵係......一晚7次郎:smile_46:
果陣d女第二朝要我扶住走架..haha:smile_30:
家陣..........七晚一次郎:')
嘩~勁喎~!!!:smile_o14:
會唔會後生用得太盡所以家陣無咁勁咋~

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-27 01:44 AM 發表 查看引用來源

冇得俾豬公搞咪要diy?
以前無,最近有,今晚就有一次好值得寫0既report(diy),
但依家有d眼訓啦聽日至寫~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-27 01:46 AM 發表

以前無,最近有,今晚就有一次好值得寫0既report(diy),
但依家有d眼訓啦聽日至寫~
0甘早d訓啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆