上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【145】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.3k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-27 05:43 AM 發表 查看引用來源
早晨,山霽天清,我思君處君思我的早上向你問好。
咁早既......................:smile_40:

好詩.............

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-27 05:44 AM 發表 查看引用來源

咁早既......................:smile_40:

好詩.............
早晨.............你好早喎

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-27 05:45 AM 發表 查看引用來源
早晨.............你好早喎
係呀...我都未訓......

不過聽到你淫詩....我訓到喇..

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-27 05:50 AM 發表 查看引用來源

係呀...我都未訓......

不過聽到你淫詩....我訓到喇..
唔使返工呀......................我飲埋咖啡就換衫出門啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-27 05:54 AM 發表 查看引用來源
唔使返工呀......................我飲埋咖啡就換衫出門啦
我日日都返兩點......

同您地d...時間成日唔岩.....所以好小傾偈...:smile_35:

老大
早上好
我去沖個涼就出門口Lar:smile_o10:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-27 05:55 AM 發表 查看引用來源

我日日都返兩點......

同您地d...時間成日唔岩.....所以好小傾偈...:smile_35:
返工時間幾尴尬喎

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-27 06:41 AM 發表 查看引用來源
老大
早上好
我去沖個涼就出門口Lar:smile_o10:
大迷人我返到公司啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-27 06:56 AM 發表 查看引用來源
返工時間幾尴尬喎
係呀......咪好小fd 囉.....:smile_30:

以為你出左門口添....

不過我都訓喇..........:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-27 06:58 AM 發表 查看引用來源

係呀......咪好小fd 囉.....:smile_30:

以為你出左門口添....

不過我都訓喇..........:smile_43: :smile_43:
係呀............我係公司架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆