上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part6

收藏  |  訂閱
735  7.9k

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-4-18 08:33 PM 發表 查看引用來源
有帶:smile_38:  點解唔用呀:smile_14: :smile_30:
用左都濕:smile_27: 特別條褲,手袋:smile_42:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-18 08:37 PM 發表 查看引用來源

你都唔係香港區,你點同我們,超大雨:smile_39:
你"其視"我地新界人呀:smile_45:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-18 18:24 發表 查看引用來源

下...
我只係整過比兩個人食過...
一個係ex-gf..一個exex-gf...
有哩個福份既...
相信只有...下一位喇...:smile_13:
會唔會係嚇走左架
係時候要俾其他人試下喇~:smile_46:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-4-18 18:25 發表 查看引用來源
今朝比電話嘈醒....上完discuss再瞓
真係開心:smile_13:

引用:
原帖由 hinwing 於 2009-4-18 18:49 發表 查看引用來源

算吧啦.........聽日都係咪落雨架:smile_15:
下星期之嘛~聽日去唱k咋:smile_30:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-18 18:59 發表 查看引用來源

好巴閉咩:smile_45: ~~~
都OK既,不過落雨就咪搞:smile_13:
落雨就改節目啦:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-18 19:19 發表 查看引用來源

你踩禁耐:smile_04: 我bb住等你們回來吃:smile_15:
預計啫~~:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-18 19:23 發表 查看引用來源

乖呀~明天請你食麵
你返黎喇~
好大雨呢~:smile_13:
頭先見到既猛男好似都係做消防既, 有d就乸乸地:smile_13:

小win,可以pm我麻?
原來我係send唔到message=.=,新手一名
想知多d 26/4 bbq ga事
我算報左名麻? Can I call 多個美男子一齊泥?
please reply me, thx

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-4-18 22:29 發表 查看引用來源
小win,可以pm我麻?
原來我係send唔到message=.=,新手一名
想知多d 26/4 bbq ga事
我算報左名麻? Can I call 多個美男子一齊泥?
please reply me, thx
你回多d post, 好似去到50帖就可以pm架喇~努力呀:smile_40:
未知夠人未, 我問左覆你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆