上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.2k

最後召集呀~~~~~~~~
邊個四月一日晚會去leslie個記念晚會呀?
1.露絲瑪利
2.樓主66
3.
4.

最後召集呀~~~~~~~~
邊個四月一日晚會去leslie個記念晚會呀?
1.露絲瑪利
2.樓主66
3.ivan
4.collin

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 11:05 PM 發表 查看引用來源

因為有 天使.蛋糕.... SALAD.....布甸..........咸魚.......仲有 舊肥豬肉........
你好係漏左我呢件蛋散喎:smile_45:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-29 01:13 AM 發表 查看引用來源
你好係漏左我呢件蛋散喎:smile_45:
有 你 架 WOR ,睇 真 D............ :smile_43:

唔 記 得 你 大 名 添...........華 仔 啊 各 位 :smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 01:49 AM 發表 查看引用來源

肥 豬 肉  咪 你 嘍............ :smile_43:
哈哈,乜解究我變左肥豬肉架:smile_41:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 01:49 AM 發表 查看引用來源

有 你 架 WOR ,睇 真 D............ :smile_43:

唔 記 得 你 大 名 添...........華 仔 啊 各 位 :smile_38:
好彩比我剛剛睇到姐,改慢左啦你:smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-29 02:02 AM 發表 查看引用來源
好彩比我剛剛睇到姐,改慢左啦你:smile_30:
yi..........未 訓 GE...:smile_40: .....聽 日 假 日??

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 02:04 AM 發表 查看引用來源

yi..........未 訓 GE...:smile_40: .....聽 日 假 日??
唔好兜啦,衰婆 家下我責親你呀,無拿拿叫我肥豬肉,作死呀你 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-29 02:01 AM 發表 查看引用來源
哈哈,乜解究我變左肥豬肉架:smile_41:
你 自 己 講 架,你 1 個 有 我 2 個.......... :smile_19:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-29 02:07 AM 發表 查看引用來源
唔好兜啦,衰婆 家下我責親你呀,無拿拿叫我肥豬肉,作死呀你 :smile_30: :smile_30:
我 好 驚 驚 啊.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆