上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  103.1k

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-26 12:05 PM 發表

十個有著九個半都梗係將自己個對手講到天上有地下冇咁架啦 ~ 唔通妳會話尋晚同妳 HAPPY 果件係電車咩 ~
電車男無咩吾好丫..d行為係幼稚左d姐..吾一定話搞野格..我就吾信徐左搞野就無人會遇到d羞男羞女關於性既野.:smile_13:

引用:
原帖由 Grace潮族 於 2009-3-26 12:12 PM 發表 查看引用來源

電車男無咩吾好丫..d行為係幼稚左d姐..吾一定話搞野格..我就吾信徐左搞野就無人會遇到d羞男羞女關於性既野.:smile_13:
妳所講既到底 D 怕羞既男女丫 ~ 定係醜男醜女喇...
咁坦白講怕羞既男女既然個人性格係怕羞既....點會咁容易肯講自己性事 ?
至於醜男醜女....我相信除非對手當晚係飲到貓貓地...至會肯發生到 D 性既事囉 ~

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-26 11:16 發表

客氣客氣~~~~
得闲又要攪到夢 夢:smile_40: 個心肝仔卜通卜通,好吗??:smile_43:

岩岩睇完晒個故仔,真精彩~!!!:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-21 12:45 PM 發表 查看引用來源
要大家久等....唔好意思呀.....
呢幾日工作時間好忙.....收咗工又掛住出街街 ~~ 哈哈
冇時間 update.......sorry sorry monkey 大肚臍~~
好~~post埋最後1 part ending 啦 ~~~~

我係佢架懷 ...
原來我miss左你個ending,雖然遲左,不過都要support下先

引用:
原帖由 n3n8 於 2009-3-26 11:25 PM 發表 查看引用來源

得闲又要攪到夢 夢:smile_40: 個心肝仔卜通卜通,好吗??:smile_43:
做咩成日都攪到人卜通卜通啫~~~好衰架~~

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-30 10:57 AM 發表 查看引用來源

原來我miss左你個ending,雖然遲左,不過都要support下先
thx~~~菲菲~~~

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-30 11:17 AM 發表 查看引用來源

thx~~~菲菲~~~
我想知當晚仔細既內容得唔得呀?:smile_13:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-30 11:17 AM 發表 查看引用來源

thx~~~菲菲~~~

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-30 11:26 AM 發表 查看引用來源

都係個d喇~~~~係post到個個都係打個d架喇...
講得多聽得多都悶喇~~~~
只不過我架過程加咗d服裝 & 玩具咁啫........哈哈~~:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆