上一頁下一頁
發新話題

分享同老公仔d甜蜜嘢..updated(P.38)~(P.48,,已post相>3<)

收藏  |  訂閱
758  117.5k

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-8 11:22 AM 發表 查看引用來源

我都係呀,,,
但又想飲杯奶茶.......唔飲唔舒服

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-8 11:18 AM 發表 查看引用來源

今日凍咗好多呀~
早晨,著多件衫唔好凍親

支持支持~~~~~~~~~~~~:smile_46:

HAHA~~估唔到我呢個post有咁多人睇,,,HAHA,,真係有少少意外^^多謝大家支持啦~~
又係小妹kaikai分享sweet嘢嘅時候喇,,><

尋日係一個大日子,,,就係我老公仔出完trip返嚟香港喇~,,,YEAH~~
我早上起咗身之後就開始悉心打扮,,,嘿嘿~等我好好引誘佢啦...之後我仲帶D特別嘢,,,,HEHEHE
就係我中學的校服,,,我之前睇過老公仔D AV有幾套都係D學生妹,,所以就等我誘惑吓佢啦...
我將條校服放咗入手袋後就去機場等老公仔機^^

我老公仔係下午就到咗~~我見到佢之後就,興奮到飛起,,去咗去老公仔度攬住佢,,之後就眼濕濕咁話,,"衰人,,走咗咁耐,,掛死bb喇~'' ,,老公仔就攬得我緊話''好喇好喇,,我以後聽晒bb話喇,,'' 我聽到就話'HEHE,,你今日要好好服侍嫁~~'',,老公仔話,,''HA,,好呀~''
HEHE,,,之後慢慢炮製你先~,><
之後我同老公仔返咗屋企後,,佢入咗房放行李先,,而我就好快咁入咗廁所換套校服,,一路換,,先發覺套校服好似唔似好啱身,,我好似肥咗少少>< (係,,少少咋><~),,個胸又大咗,,,,好啦就等我出去引誘老公仔啦,,,><我靜靜雞入咗佢間房,,之後就由後面咁攬住佢,,
"老公,,,,唔好執嘢住啦...'',,我一邊係佢耳邊講嘢,,一邊摸佢全身,,,不停掃佢個linlin,,,又摸佢下面,,feel到佢jj脹大,,,"快D服侍我啦~''><
之後老公仔轉個身,,先知我着校服,,佢好似呆咗一陣><,,,話,''bb,,好正呀..'',,之後就推咗我上床,,,

我地係床上面不停咀,,咀咗好耐,,之後老公仔,,就開始摸我個胸,,佢一摸我就覺得好舒服喇,,,,可能係太耐無咩咩,,之後佢就用手伸咗入我條裙入面,,,摸我下面,,真係好舒服~~,,之後佢就lan我下面,,,我feel到我全身都軟晒^^,,之後我就除咗老公仔條褲,,老公仔下面好硬呀,,,><之後就含佢,,又chock,,老公仔好enjoy咁,,之後佢叫我瞓上張床度,,,我本來想除咗套校服,,不過老公仔話想着做,,之後佢拉高我條裙,,就將jj插咗入嚟,,我真係覺得好正,,不停叫,,老公仔好似聽到之後仲用力咗,,,hehe所以我就專登叫得大聲D~~
之後我就騎上老公仔身上,,,不停un,,老公仔仲叫我烏前個身,,佢就一路插一路錫我linlin,,,我覺全身震咗一震,,,

無耐,,我就話要玩狗仔式,,,老公仔就將佢jj由後面插入嚟,,,佢一時快..一時慢..搞到我好high... 幾分鐘後佢non-stop咁插,,之後佢就咗入去,,可能係好耐無咩過,,佢射咗好多~><hehehe,,仲流番好多出嚟,,張床單就洗喇~~之後佢就錫咗我好耐,,我就好舒服咁攬住佢,,,^^,好幸福呀~

果晚,,食完晚飯後,,,返屋企我地仲咩多次,,hehehe,,老公仔攰喇,,不過佢今朝就起咗身,,我就煮早餐比佢~~
我愛你~~老公仔,,,

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2009-3-8 11:29 AM 發表 查看引用來源

早晨,著多件衫唔好凍親
hi,,估唔到又凍番,,本來想收番D冬天衫~

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-8 12:06 PM 發表 查看引用來源
支持支持~~~~~~~~~~~~:smile_46:
HIHI

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-3-8 11:26 AM 發表 查看引用來源
但又想飲杯奶茶.......唔飲唔舒服
自己沖都得~~

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-8 12:40 PM 發表 查看引用來源

hi,,估唔到又凍番,,本來想收番D冬天衫~
係lo, 叫你bf攬住你..唔著衫都得啦你

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2009-3-8 12:43 PM 發表 查看引用來源

係lo, 叫你bf攬住你..唔著衫都得啦你
hehehe~~ 不過佢出咗去~

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-8 12:44 PM 發表 查看引用來源

hehehe~~ 不過佢出咗去~
佢出左去,我地陪你lo
琴日套校服有無相睇呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆