上一頁下一頁
發新話題

0227, 0228 (全成團)有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k [第二版]

收藏  |  訂閱
746  6.4k

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-26 11:45 AM 發表

去仁K咁有冇得當係ENTERTAINMENT FEE呀?:smile_30:
呢個直頭係最大福利啦....唔係點會一星期5晚k..哈哈

引用:
原帖由 分身之分身 於 2009-2-26 11:42 AM 發表

叫客上自己個Showroom、仲多野傾啦!  
甘呢個一定有啦...又唔係下下上客度既,話上客度,有時都係大蛇姐..哈哈

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-26 11:49 AM 發表 查看引用來源

嘩,所有男人都想有呢項福利:smile_13:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-26 11:49 AM 發表 查看引用來源

公司出鶏都点死你啦!   

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-26 11:51 AM 發表 查看引用來源

甘呢個一定有啦...又唔係下下上客度既,話上客度,有時都係大蛇姐..哈哈
一定係啦!   

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-26 11:53 AM 發表 查看引用來源

嘩,所有男人都想有呢項福利:smile_13:
o米咁天真啦! 

全数FOC公司就係  

引用:
原帖由 分身之分身 於 2009-2-26 11:56 AM 發表

公司出鶏都点死你啦!   
緊係啦..不過有時對住個客個老闆就多數全foc, 其他既多數係囡錢自付,k錢,酒店錢入公司囉

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-26 12:03 PM 發表 查看引用來源

緊係啦..不過有時對住個客個老闆就多數全foc, 其他既多數係囡錢自付,k錢,酒店錢入公司囉
向公司申請全数FOC啦! 
交際費啊!! 

引用:
原帖由 分身之分身 於 2009-2-26 12:11 PM 發表

向公司申請全数FOC啦! 
交際費啊!! 
家陣甘既時勢,有k,有酒店開數已經好好了...點敢重開聲全數丫....唉...生意難做...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-26 12:16 PM 發表 查看引用來源

家陣甘既時勢,有k,有酒店開數已經好好了...點敢重開聲全數丫....唉...生意難做...
做多D単返黎、公司無話Say No  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆