上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[33]

收藏  |  訂閱
737  6.4k

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-11 03:35 PM 發表 查看引用來源

我係唔會再信你架喇:smile_34: :smile_34:
啊......乖乖豬,,,,契爺錫錫下

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-11 03:37 PM 發表 查看引用來源
你自己係樹慢慢扮啦 我閃陣先:smile_43: :smile_43:
咪走啦,,,,,,契爺行得慢呀

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-2-11 03:38 PM 發表 查看引用來源
咪走啦,,,,,,契爺行得慢呀
一講契爺.........係人係鬼都驚左你

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-11 03:41 PM 發表 查看引用來源

講下笑姐,,,,貢認真:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-11 03:41 PM 發表 查看引用來源

清清..首首無事嗎!!玩失蹤...
月影在此..覺得首首和刀刀都是最好人...希望他們安好..
過得逍遙.........
所以先咁多口問聲啫

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 03:50 PM 發表 查看引用來源

清清..首首無事嗎!!玩失蹤...
月影在此..覺得首首和刀刀都是最好人...希望他們安好..
過得逍遙.........
所以先咁多口問聲啫
唔會.......你好有心,
佢放大假, 出左去走走, 好似下星期番,
勿擔心............

引用:
原帖由 LUCIDA 於 11/2/2009 03:37 PM 發表 查看引用來源
啊......乖乖豬,,,,契爺錫錫下
你又睇仲目標,,,人地嚇到走左,,,你c文d啦,,,唔好趕客,,,

引用:
原帖由 LUCIDA 於 11/2/2009 03:46 PM 發表 查看引用來源
講下笑姐,,,,貢認真:smile_42: :smile_42:
人地唔玩得,,,你就咪玩啦,,,,走晒啦,,,,衰衰甘,,,

引用:
原帖由 ching788 於 11/2/2009 03:41 PM 發表 查看引用來源

係囉,,,話下佢啦,,,成日蝦人,,,我無架,,,

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-11 03:53 PM 發表 查看引用來源

唔會.......你好有心,
佢放大假, 出左去走走, 好似下星期番,
勿擔心............
謝謝清清...咁我放心喇 我只希望身邊的人快樂..
但我看到[利是]有點煩腦...妳同她比較親近啲..希望清清幫她解煩擾...
月影在此謝過...................拜拜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆