上一頁下一頁
發新話題

0214 溫馨光豬情人節有錢佬K團(完滿結束,有相report今晚出)

收藏  |  訂閱
657  8.5k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-13 01:19 PM 發表 查看引用來源
今日收工後希望好景啲...

D台好興臨尾先來報名...
d師兄可能要安排、所以遅d啦! 

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-13 01:18 PM 發表 查看引用來源

嗯....其實我攪團都係想比多d選擇其他師兄..既然攞到d抵既offer,唔好o徒嘛...出黎玩,緊係又平又多人玩先好玩...我會慢慢架啦..話哂都只係攪左兩次...
我都希望有多d選択、成日都一様好:smile_45:    

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-2-13 12:42 PM 發表 查看引用來源

唔覺有囉...!!!
師兄都唔覚呢          

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 12:35 PM 發表 查看引用來源

自己去玩用幾錢呢?
1. 4個人賣單RMB1500但可用HKD, 變相9折. 叫左兩打半 (買一送一, 另經理送一打)共6打. 又叫左4-5碟炒粉面飯.....
2. 脫衣舞的女仔唔使加錢, 都係兩舊
3. 6點半開始, 唔係7點喎.

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 12:51 PM 發表 查看引用來源
係 d 台一出有錢佬 report, 好多時就有幾個人話好多扒又剩
扒一定有啦, 有邊個場冇, 但合格o既女都唔少.
佢地成日話多扒, 我都想問下佢地幾點去, 7:30pm 後一定係扒o既世界o架啦!
在MANXXX.COM網上,有有錢佬囡囡的相睇,囡囡質素一般:')

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-13 12:39 PM 發表 查看引用來源

21日晩都係個度:smile_41:   
唔好玩喇, 師兄. 我意思連續3個星期五都係呢度玩....

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-13 12:40 PM 發表 查看引用來源

有無出報告:smile_41:   
無呀, 我比較懶...哈哈....我下星期五又會去, 到時或者寫下包膠.....

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 12:51 PM 發表 查看引用來源
係 d 台一出有錢佬 report, 好多時就有幾個人話好多扒又剩
扒一定有啦, 有邊個場冇, 但合格o既女都唔少.
佢地成日話多扒, 我都想問下佢地幾點去, 7:30pm 後一定係扒o既世界o架啦!
係呀, 一定要早, 6點半STAND BY

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 12:41 PM 發表 查看引用來源

果度係好玩o既, d 女都算玩得同放
認同. 我識得果個媽咪都玩得好放, 成日成對波撞埋黎...好爽! 哈哈.......

引用:
原帖由 eric415 於 2009-2-13 01:29 PM 發表
在MANXXX.COM網上,有有錢佬囡囡的相睇,囡囡質素一般:')
我都同老總講左啦,manxxx d女 趕客咩...果咋女做dj都唔得啦,佢話無咩女肯影相,肯影既就係呢d,我話甘樣直頭唔出囡囡相啦.攪到好似動物園甘,自己本身d囡唔差既,都比人覺得你差呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆